Social Icons

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ & ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 12/2020

Κρόνος και Δίας, δύο μεγάλοι και σημαντικοί πλανήτες ετοιμάζονται λίγο πριν τελειώσει το 2020 και περάσουμε στη νέα χρονιά, να εγκαταλείψουν τον Αιγόκερω και να περάσουν στον Υδροχόο.
 
Ξέρουμε ότι  ο Αιγόκερως μπορεί να είναι εξαιρετικά περιοριστικός αφού κυβερνάται από τον Κρόνο και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε άπειρες προκλήσεις όταν πρόκειται για τις ευθύνες σας.
 
Μέχρι τις 17/12 που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι σημαντικό να κάνετε το σωστό ανά πάσα στιγμή, χωρίς υπεκφυγές ή ανωριμότητα. Πρέπει να είστε ρεαλιστές, λογικοί, ώριμοι, υπεύθυνοι και ηθικοί. Καθώς μέχρι τις 19/12 του κάνει παρέα και ο Δίας που είναι ο πλανήτης της επέκτασης, θα είστε εξαιρετικά ανήσυχοι και γεμάτοι άγχος καθώς θα εξαπλώνεται η ασφυκτική ενέργειά του. Σίγουρα όταν αλλάξει θέση θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα, καθώς θα νιώθετε εξαντλημένοι.
 
Ευθυγραμμίζονται στις 21/12, όπου έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχαν συναντηθεί (Μάιος του 2020 στον Ταύρο).

Περνώντας λοιπόν, Κρόνος και Δίας στον Υδροχόο, δείτε το μέλλον σας σα μια σήραγγα που θα υπάρξει φως στο τέλος της, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε μέσα σε αυτήν και να μην προσπαθήσετε να την ανατινάξετε.
 
Ο Υδροχόος κυβερνάει το μέλλον και σας ωθεί να προχωρήσετε προς το νέο και το διαφορετικό. Θα είστε πιο ανεξάρτητοι, καινοτόμοι και θα θέλετε να αγκαλιάσετε το μη συμβατικό. Ο Υδροχόος δε θέλει να γυρίζει σε ότι υπήρχε, θέλει να ταρακουνήσει τα πάντα. Κυριαρχείται από τον πλανήτη της αλλαγής τον Ουρανό, αλλά με τον Κρόνο στο παιχνίδι πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. 

Δουλέψτε για να ολοκληρώσετε πράγματα και να προχωρήσετε παρακάτω. Υπήρξαν πολλές εξηγήσεις και τώρα είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα και να ξεπεράσετε λάθη. Καλή συνέχεια!!!