Social Icons

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δε σας οδηγούν πουθενά. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως. Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει. Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται.
 
ΛΕΩΝ: Σπάστε τον τοίχο που σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν. Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 
ΖΥΓΟΣ: Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις. Όταν δε γίνεται το δικό σας, δε χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις. Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Ακούστε τους συνεργάτες σας πριν να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούριες ιδέες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μία σχέση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.
 
ΙΧΘΥΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δε θα βρείτε ανταπόκριση.