Social Icons

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2021

Ο Κρόνος, καθώς και ο Δίας, μετακινούνται στον Υδροχόο στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 λίγο πριν τελειώσει η χρονιά και ο Κρόνος θα περάσει όλο το 2021 στον Υδροχόο.
 
Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει τη διαφορετικότητα από το παραδοσιακό και πρακτικό στο μη συμβατικό. Ο Υδροχόος θέλει τα πράγματα με κάποιο τρόπο να είναι διαφορετικά και μοναδικά, βαδίζοντας στο δικό του ρυθμό και ωθεί να εκφραστεί η μοναδικότητα του καθενός. Όσο ο Κρόνος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παλιές ιδέες και κοινωνικούς κανόνες.
 
Ο Υδροχόος είναι κυβερνήτης του μέλλοντος. Κοιτάει πάντα προς τα εμπρός, δίνοντάς του μια αντικειμενική προοπτική. Γι’ αυτό και ζητάει να κοιτάξετε προς το μέλλον και να δείτε πώς μπορούν να ταιριάξουν όλα όσα υπάρχουν στη ζωή σας ως σύνολο. Σίγουρα μπορεί να ανησυχήσετε για το πώς κάθε κομμάτι επηρεάζει το επόμενο, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από το εδώ και τώρα και αυτό είναι το άπειρο.
 
Καθώς ο Υδροχόος κυβερνά και τις ελπίδες αλλά και τα όνειρά σας, καθώς κοιτάζετε προς το μέλλον, πρέπει να σκεφτείτε τι ελπίζετε να επιτύχετε, πως θέλετε να ζήσετε, τι ονειρευόσαστε και κυρίως τι αισθάνεστε. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θέλει να όλα αυτά να τα σκεφτείτε σοβαρά και να βρείτε σχέδια που θα τα κάνετε πραγματικότητα. Σαφώς αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείτε από όνειρα που θεωρούνται για τον Κρόνο μη ρεαλιστικά, αλλά αντίθετα θα πρέπει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με έξυπνες επιλογές, να είστε υπεύθυνοι και να τηρήσετε τους κανόνες που οι ίδιοι θα θέσετε.
 
Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς μπορεί να είναι γρήγορες και απροσδόκητες, ενώ για άλλους να είναι αυτές για τις οποίες εργάζονταν, σχεδίαζαν και αγωνίζονταν να πετύχουν. Το ίδιο θα συμβεί και στις φιλίες. Κάποιες θα ενισχυθούν και θα διαρκέσουν περισσότερο, ενώ άλλες θα εξαφανιστούν. Ότι συμβεί τώρα δε θα είναι για λίγο, αλλά θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη.
 
Μια που ο Κρόνος φέρνει κοινωνική αποστασιοποίηση κάνει τον Υδροχόο όταν βρίσκονται μαζί να περιορίζει τους ανθρώπους να συναντηθούν. Οπότε ενδέχεται να δυσκολευτείτε μερικές φορές να συνυπάρξετε με τους γύρω σας και θα πρέπει να βρείτε κοινούς συνδέσμους για να προχωρήσετε.  
 
Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σας συμμετέχοντας σε εργασίες για το περιβάλλον και βοηθώντας την ανθρωπότητα. και να φροντίσουμε το περιβάλλον. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να κάνει τα περιβαλλοντικά ζητήματα χειρότερα, δεδομένου ότι αγνοήσαμε εντελώς και εκμεταλλευτήκαμε τη μητέρα Γη μέχρι στιγμής και αναλογιζόμενοι πως ο Ουρανός ο φυσικός κυβερνήτης του Υδροχόου, θα βρίσκεται στο γήινο Ταύρο, θα πρέπει να δούμε τα πράγματα πιο σοβαρά. οπότε ναι, ας πάρουμε σοβαρά.
 
Το διάστημα που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο( 23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου), θα προκύψουν ξαφνικές ευθύνες και θα θέλετε περισσότερο χώρο για να εκφραστείτε. Πρέπει να κάνετε τα πράγματα σωστά, αλλά να εξακολουθείτε να αφήνετε περιθώρια για αλλαγές.
 
Οι προκλήσεις του 2021 χρειάζονται προσαρμογή στις αλλαγές, σωστά και υπεύθυνα και διαχείριση του παραδοσιακού με το μη συμβατικό. Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει μια θέση για όλα, άρα δε χρειάζεται να εγκαταλείψετε το ένα για το άλλο. Πραγματοποιήστε πρακτικές αλλαγές που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.