Social Icons

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πως έχετε κάνει και εσείς παραχωρήσεις για να σώσετε τη σχέση σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.
 
ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.
 
ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει. Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική.