Social Icons

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας, τα παράπονα που κρύβει. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.
 
ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία.
 
ΖΥΓΟΣ: Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί. Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα ξεκουραστείτε. Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό.
 
ΙΧΘΥΣ: Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε.