Social Icons

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάτε να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε που θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι, γίνετε πιο συγκεκριμένοι.
 
ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτό το μήνα μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές της συναισθηματικής σας ζωής, αλλά ότι και αν γίνει θα σας βγει σε καλό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας μια και κανείς δε φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μην ξεχνάτε να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου και ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική σας εξέλιξη αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας θεωρώντας τα ανέφικτα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές, σας βοηθάει να αποφύγετε τον κίνδυνο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτους και γι’ αυτό δε νιώθετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις στενές σας σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία και εσείς δε θα βγάλετε συμπεράσματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε.