Social Icons

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.
 
ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.
 
ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει και να μειώσει τις αποδόσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ότι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι.