Social Icons

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.

 

ΛΕΩΝ: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

 

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητα της μπαίνοντας στο παιχνίδι τις πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.