Social Icons

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτηματικά. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγάλτε στην επιφάνεια το δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ: Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να έχετε διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να δείτε τη θετική πλευρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η εργασία σας δε θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το.