Social Icons

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Το ατού σας θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.

 

ΛΕΩΝ: Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά. Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ζήλια και η καχυποψία δε θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν το σύντροφό σας αλλού. Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας.