Social Icons

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Εάν υπάρχουν πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.

 

ΖΥΓΟΣ: Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε. Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα, αδράξτε τις ευκαιρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με ένα καλό φίλο σας και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει. Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.