Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 φέρνει κύμα δημιουργικότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο εκφραστικοί και θα σας ενθαρρύνει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στην καθημερινή σας ζωή. Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσετε, ενώ δε θα σα λείπει κατά περιόδους και η διάθεση για παιχνίδια.

 

Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και αγκαλιάστε νέες και υγιέστερες συνήθειες. Διακόψτε τοξικές φιλίες, εστιάστε στην πνευματικότητα σας και βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε στη ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε κατά τη διάρκεια τους έτους ότι υπάρχουν αγώνες εξουσίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για να κάνετε σωστές αλλαγές στη ζωή σας και να μεταβείτε σε σωστές διαδρομές, ώστε όλα να λειτουργούν προς το καλύτερο


Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη να κινείται για τις πρώτες έξι ημέρες στο ζώδιό σας. Άρα μπορείτε να ξεκινήσετε με πολλή ενέργεια, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη χρονιά. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει στο να βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή τους πρώτους δύο μήνες. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες, θα δεχθείτε προσκλήσεις και θα νιώθετε πιο ευχάριστα με τους φίλους σας.


Δίας και Κρόνος μετακινούνται στον Υδροχόο (ο Κρόνος περνά όλο το 2021 σε αυτό το σημείο, ο Δίας κυρίως σε αυτό το σημείο (εκτός από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο που βρίσκεται στους Ιχθείς), θέσεις που σας ευνοούν ιδιαίτερα, καθώς μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, με μεγαλύτερη σαφήνεια εστίασης, αλλά ταυτόχρονα και πιο πρακτικοί. Αποβάλλετε από τη ζωή σας φιλίες που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα θετικό σκοπό στη ζωή σας και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.


Από τον Μάρτιο έως τα τέλη Απριλίου θα είστε αρκετά αποδοτικοί με νέες ιδέες για να εργαστείτε σε καινούρια σχέδια ή για να μοιραστείτε γνώσεις που έχετε και να μάθετε νέες πληροφορίες. 


Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή ανακαινίσετε τους χώρους σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε οικογένεια, σχεδιάστε εκδρομές και γενικώς σταθεροποιήστε τη ζωή σας.


Από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, επαναφέρετε παλιά σχέδια και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς μερικά από αυτά έχουν να σας φέρουν οφέλη που σας είχαν διαφύγει. Ξεπεράστε ψυχικά κολλήματα και βελτιώστε την επικοινωνία σας, ειδικά με όσους έχει υπάρξει ρήξη. Εργαστείτε ήσυχα φροντίζοντας τις ανάγκες σας και αξιοποιώντας κάθε πληροφορία που θα πάρετε.


Σχέσεις & Έρωτας


Η χρονιά διαφαίνεται γεμάτη δράση για εσάς. Από τα μέσα Ιουνίου ενισχύεται ο ρομαντισμός σας και θα είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις και ραντεβού.  Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο να είστε πιο προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι δείτε πιο σοβαρά τη δέσμευση βρίσκοντας ένα σοβαρό πρόσωπο να κάνετε σχέση. Οι δεσμευμένοι να είστε ανοιχτοί απέναντι στο σύντροφό σας και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν θα είναι απροσδόκητες. Φροντίστε να είστε καλοί ακροατές, υπομονετικοί ώστε να αποφύγετε προβλήματα επικοινωνίας και να είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς. Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, δείξτε υπομονή αποφεύγοντας επιφανειακές σχέσεις και εργαστείτε με εκείνες που μπορούν να διαρκέσουν και να σας ωφελήσουν. 


Καριέρα, Εργασία & Χρήμα


Ακολουθήστε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, ώστε να επιδιώξετε αυτό που θέλετε με πάθος και να κερδίζετε χρήματα με καινούριους τρόπους ή να χειρίζεστε τα οικονομικά σας με νέα προσέγγιση.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργειά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε χρήματα, για να ξοδέψετε και αντίστοιχα. Πάρτε εξυπνότερες οικονομικές αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ολοκληρώστε σχέδια, επιδιώξετε νέες εργασίες, σημειώστε πρόοδο στις υπάρχουσες και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου επανεξετάστε ορισμένους στόχους σας, επανασυνδεθείτε με παλιούς συνεργάτες και αξιολογήστε την κατεύθυνση που ακολουθείτε. Η Σεληνιακή στις 19 Νοεμβρίου, φέρνει πρόοδο στα οικονομικά σχέδια, σε συμφωνίες και συνεργασίες.


Συμβουλή

 

Με όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να σκέφτεστε προσεκτικά πριν τις κάνετε, καθώς όλες οι επιλογές θα εξαρτώνται τελικά από εσάς.

 


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Θα υπάρχει μια ανανεωμένη αίσθηση ενέργειας στη ζωή σας και θα θέλετε να προχωρήσετε με κάποιο τρόπο.

 

Φεβρουάριος: Φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας κάθε είδους, αλλά τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή πορεία.

 

Μάρτιος: Άβολα θα νιώθετε συναισθηματικά και αυτό θα σας κάνει τη μία να νιώθετε ντροπαλοί και την άλλη θυμωμένοι.


Απρίλιος: Τυχερός μήνας διαγράφεται ο Απρίλιος για εσάς και είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε.

 

Μάιος: Εξασφαλίστε ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ώστε σχέσεις και οικονομικά να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.

 

Ιούνιος: Εξαιτίας τους ανάδρομου Ερμή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα είστε λιγότερο υπομονετικοί και θα χαμηλώσει η αυτοεκτίμησή σας.

 

Ιούλιος: Εστιάστε στην οικογένεια και στις συναισθηματικές σχέσεις, καθώς ο ψυχικός σας κόσμος θα έχει ανάγκη από αγάπη.

 

Αύγουστος: Θα είστε γεμάτοι τρυφερότητα και πρόθυμοι να φροντίσετε τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά λιγότερο παθιασμένοι με το ταίρι σας.

 

Σεπτέμβριος: Μπορείτε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να συμμετάσχετε σε νέες εμπειρίες.

 

Οκτώβριος: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, αλλά συναισθηματικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

 

Νοέμβριος: Ο μήνας σας ανανεώνει δημιουργικά και η ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας, σας ωθεί να αναλάβετε περισσότερα έργα.

 

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com