Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΤΑΥΡΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα χρονιά απλώνεται στα πόδια σας, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να εστιάζετε σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας ή στη ζωή σας είτε είναι μεγάλες, είτε πρόσκαιρες. Να είστε πιο ανοιχτοί στο νέο, το διαφορετικό, το μη συμβατικό και το απροσδόκητο, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, εφευρετικοί και αληθινοί. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας, καθώς το 2021 είναι ένα έτος για αυτό-βελτίωση.

 

Τους πρώτους τρεις μήνες εστιάστε περισσότερο σε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε και πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ασχοληθείτε με τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχάσετε να είστε απέναντι στους άλλους συμπονετικοί και ανθρώπινοι. 

Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Ιουνίου θα είστε πιο ενεργοί στο να βρείτε νέες ιδέες, να λάβετε νέες πληροφορίες και να μοιραστείτε ότι γνωρίζετε με άλλους. Καταναλώστε την επιπλέον ενέργειά σας σε θετικά πράγματα για να μην οδηγηθείτε σε ανησυχία και νευρικότητα.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο θα θελήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και να εργαστείτε για τη βελτίωση των σχέσεων σας. Εάν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις πριν απογοητευθείτε.  τα επεξεργαστείτε, διαφορετικά μπορεί να αυξηθεί η απογοήτευση. Καλυτερέψτε τις συνθήκες διαβίωσης και κάντε το σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και πιο ξεκούραστο, για να γίνει το καταφύγιό σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα θελήσετε να κάνετε απολογισμό και αναθεώρηση των προβληματισμών σας. Εστιάστε στο που πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν σχετίζεται με επέκταση των επαγγελματικών σας που δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις σας. 

Σίγουρα το 2021 θα είναι αγχωτικό με τον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία. Όμως, θα είστε ευλογημένοι σε ενέργεια και θα μπορείτε αντισταθμίσετε τα επίπεδα άγχους σας, κάνοντας θαύματα στη βελτίωση της υγείας σας.

Σχέσεις & Έρωτας

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου θα αναδείξει ορισμένα ζητήματα και εμπόδια που υπάρχουν στις σχέσεις σας και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και να επεκτείνετε τους δεσμούς σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες σχέσεις, αλλά μπορείτε και να περιμένετε μέχρι να επιλέξετε κάποιον συγκεκριμένα, διατηρώντας ανοιχτές τις επιλογές σας και να απολαύσετε την προσοχή που θα παίρνετε. Οι δεσμευμένοι ίσως θελήσετε να νιώσετε με τα σύντροφό σας όπως όταν συναντηθήκατε για πρώτη φορά, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. 

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης της οικειότητας  σας με όσους συναναστρέφεστε.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, μπορείτε να ενισχύσετε τη δέσμευση με το σύντροφό σας και να θέσετε την προσωπική σας ζωή ως προτεραιότητα. Οι αδέσμευτοι θα ζητάτε αφοσίωση, οπότε ασχοληθείτε μόνο με άτομα που μπορούν να σα προσφέρουν μια πραγματική σχέση.
Η χρονιά κλείνει βοηθώντας σας να εστιάσετε στη βελτίωση των δεσμών σας. Δείτε πιο σοβαρά τις σχέσεις σας, βγάλτε από πάνω σας εμμονές και αντιμετωπίστε βαθιά ζητήματα.  

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα


Θα σας προσφερθούν ευκαιρίες για να σημειώσετε πρόοδο τόσο με τους στόχους όσο και με τις φιλοδοξίες σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Εάν έχετε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά να κάνετε πράγματα για το μέλλον σας, τότε το 2021 θα λάβετε ανταμοιβές και γρήγορη επιτυχία. Εάν δεν το έχετε κάνει ή χρειάζεστε μια νέα κατεύθυνση, μέχρι να αξιολογήσετε τι πρέπει να αλλάξετε θα έχετε πισωγυρίσματα. 

Τον Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα το πρώτο εικοσαήμερο, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε παλιούς στόχους σχέσεις με συνεργάτες.

Από το Μάρτιο έως τα τέλη Απριλίου, βελτιώστε την οικονομική σας κατάσταση, συλλέξτε πληροφορίες, επεξεργαστείτε συμφωνίες ή συνεργασίες και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια. Πάρτε αποφάσεις με εγκράτεια και μην αφήσετε την παρορμητικότητα να σας βγάλει εκτός προγράμματος.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, χρειάζεται έξυπνες επιλογές και στρατηγικές, για να ελιχθείτε στα εργασιακά σας σχέδια. 

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο, αφιερώστε επιπλέον χρόνο στην αναθεώρηση και επεξεργασία των εργασιακών σας ή στην επανασύνδεση με άτομα που εργαζόσασταν.

*          

Συμβουλή

Είναι σημαντικό να προχωράτε μόνο με θετικές προθέσεις, γιατί αν είναι οτιδήποτε εκτός από υγιείς, το κάρμα θα επιστρέψει για να σας πληρώσει. Ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που χρειάζονται βοήθεια, χωρίς να φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια ή να επικοινωνήσετε. 

 


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Η αρχή του χρόνου σας γεμίζει ενέργεια για να εργαστείτε σκληρά, να είστε παραγωγικοί, να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναζωπυρώσετε παλιές φιλίες.

Φεβρουάριος: Εστιάστε στις εργασιακές σας σχέσεις, καθώς η βελτίωσή τους θα βοηθήσει στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή.

Μάρτιος: Ασχοληθείτε με τα χόμπι και τα σχέδιά σας. Κρατήστε αποστάσεις από περιττά έξοδα και μην ξεχάσετε τις εργασιακές σας ευθύνες.

Απρίλιος: Ο μήνας ζητά από εσάς να κάνετε μια ενδοσκόπηση στην καριέρα και στα οικονομικά σας.

Μάιος:  Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή καθώς η σωστή επικοινωνία θα βοηθήσει στη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

Ιούνιος: Εστιάστε στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας. 

Ιούλιος: Και αυτός ο μήνας ζητάει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας και να επανασυνδεθείτε με μέλη της οικογένειας που έχετε απομακρυνθεί.

Αύγουστος: Φέρνει κάποιες μικρές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα. Εξοικειωθείτε με αυτές και γνωστοποιήσετε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένα πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Είναι ένας σπουδαίος μήνας για να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή. Εάν παραμείνετε ήρεμοι, τότε δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε.

Οκτώβριος: Βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε στην καθημερινότητά σας, εστιάζοντας στους στόχους σας και αφιερώνοντας χρόνο σε ότι αξίζει.

Νοέμβριος: Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσετε ξανά στους στόχους και τα έργα σας, αλλά προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγετε σε έξοδα.

Δεκέμβριος: Κλείστε τη χρονιά ζητώντας βοήθεια από τους φίλους σας. Ομολογήστε φόβους και ανησυχίες που έχετε και θα νιώσετε καλύτερα.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com