Social Icons

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα και αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια που και στις δυσκολίες σας θα βγείτε αλώβητοι. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Εάν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

 

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δε θα λείψουν οι ευκαιρίες στο συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε και κάπως τη διαίσθησή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε και αρπάξτε τις δυνατότητες προόδου και ανανέωσης σε ψυχικό και υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στο συναισθηματικό σας τομέα να θυμάστε πως θα είναι καλύτερα να μην επιβάλετε τις απόψεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστεύσει, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να αναπτύξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς να επιτρέψετε στο σκεπτικισμό και μια νότα απαισιοδοξίας σας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιο στενό σας συνεργάτη ή από το σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας.