Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 αφήστε πίσω σας παλιές αποσκευές και κατανοήστε τα κίνητρα και τις επιθυμίες σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και οπλιστείτε με περισσότερη προσωπική δύναμη για να ελέγχετε ήσυχα και με τον δικό σας τρόπο τη ζωή σας.


Με δύο μεγάλους πλανήτες Κρόνο και Δία να κινούνται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, κάντε εκ νέου εκκινήσεις σε ότι έχει μείνει στάσιμο.
Η ομαδική εργασία θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε. Ζητώντας βοήθεια από τους άλλους και όχι προσπαθώντας να τα κάνετε όλα μόνοι σας, θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών και των ανωτέρων σας. Αναλάβετε ευθύνες, ορίστε νέους στόχους, εργαστείτε σε μακροπρόθεσμα σχέδια, αναζητήστε ευκαιρίες, επεκτείνετε τη ζωή σας με νέους τρόπους και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Να είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στις προσεγγίσεις σας και να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. 


Από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και να βρείτε υποστήριξη από τα οικεία σας πρόσωπα. Εργαστείτε πάνω στην αντιμετώπιση παλιών ζητημάτων και την απόκτηση περισσότερης συναισθηματικής κατανόησης για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα αισθάνεστε ότι όλα πάνε στραβά ή λάθος, ενώ θα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε ακόμα και μικρά προβλήματα. Θα είστε ανυπόμονοι με τους γύρω σας και θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, αλλά προσπαθήστε να σχεδιάσετε τα πλάνα σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, σας στηρίζει στο να επιλύσετε προσωπικά ζητήματα και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Θα επιθυμείτε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους άλλους και θα τα έχετε.

Η Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομα στο τέλος του Δεκεμβρίου, θα σας ωθήσει υποσυνείδητα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει. Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέψουν στη ζωή σας και αυτό για κάποιο λόγο θα είναι ένα μάθημα ζωής.

Σχέσεις & Έρωτας

Κάντε τις αλλαγές που θέλετε στον προσωπικό σας χώρο ή αντιμετωπίστε αυτές που επέφερε η οικογένειά σας. Ίσως να θέλετε περισσότερη ελευθερία να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο αντί να μπαίνετε σε κανόνες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αδιαφορείτε για τους άλλους. 
Από το Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, θα έχετε επιπλέον ενέργεια και ώθηση για να εστιάσετε στην προσωπική σας ζω. Θα έχετε περισσότερα κίνητρα να μοιραστείτε την αγάπη που αισθάνεστε και να κάνετε και τους άλλους γύρω σας να νιώσουν τόσο καλά όσο εσείς. Θα είστε πιο στοργικοί και ρομαντικοί, ώστε να επιδιώξετε το έρωτα με μεγαλύτερο ζήλο όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα θελήσετε να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές.
Τον Ιούνιο που πραγματοποιείται μια ηλιακή έκλειψη και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις στις οποίες πρέπει να εργαστείτε. Κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν έντονο εκνευρισμό και θα πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση. Δε θα λείψουν και οι επιστροφές στη ζωή σας που θα σας βάλουν σε σκέψεις για το αν θέλετε να προσπαθήσετε ξανά.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα είστε πιο σοβαροί απέναντι στις δεσμεύσεις σας και πρόθυμοι να αναλάβετε ότι σας αναλογεί σε κάθε σχέση σας. Κάντε τα άτομα που πλαισιώνουν την προσωπική σας ζωή να αισθανθούν μαζί σας ασφαλείς και σίγουροι για το μετά.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Με Δία και Κρόνο να κινούνται στο ζώδιό σας για όλη τη χρονιά, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα χρήματα σας με τρόπους που βοηθούν τους άλλους ή σας εμπλουτίζουν πνευματικά. 
Θα αισθάνεστε λιγότερη προσκόλληση σε αντικείμενα και θα εστιάζετε στην εμπειρία και την πνευματική τροφή. Ίσως θα σας είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε την πορεία των χρημάτων σας, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε οικονομικά θέματα και όλα θα πάνε καλά. 
Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, εργαστείτε πιο εντατικά. Αυτό το διάστημα θα είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για να οργανώσετε, να δημιουργήσετε, να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και να φέρετε αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με μικροδουλειές που συσσωρεύονται και πρέπει να ολοκληρωθούν. Εάν είστε παθιασμένοι με τη δουλειά που κάνετε, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και κίνητρα. 
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, αναζητήστε περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες, επωφεληθείτε από συμβουλές και εργαστείτε για τη βελτίωση της συνολικής σας κατάστασης. Μένοντας συγκεντρωμένοι θα σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και θα επεκτείνετε τις ευκαιρίες που μπορείτε να εξερευνήσετε.
Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε. Κάντε βελτιώσεις στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, κινούμενοι με πρακτικότητα για να τα ολοκληρώσετε τα πράγματα και να συνεχίσετε να προχωράτε μέχρι να σημειώσετε πρόοδο. 

Συμβουλή

Το 2021 εστιάζει στις σχέσεις και τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε τη χρονιά για να κάνετε νέους φίλους και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Καλά πράγματα θα σας έρθουν αν έχετε μια υγιή κοινωνική ζωή.


Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να κάνετε ενδοσκόπηση. Να σκεφτείτε τι θέλετε και με σωστό προγραμματισμό να κάνετε τις αντίστοιχες ενέργειες.

Φεβρουάριος:  Θα αισθάνεστε πιο χαρισματικοί, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει τόσο στην αγάπη όσο και στη δουλειά. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σας, οι σχέσεις σας θα καλυτερέψουν.

Μάρτιος: Ασχοληθείτε και επικεντρωθείτε με τον οικονομικό σας τομέα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Προωθήστε ότι έχετε ξεκινήσει και ότι θέλετε να αρχίσετε.

Απρίλιος: Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και κατ’ επέκταση στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Είναι σημαντικό να ενισχύσετε τη σταθερότητα.

Μάιος: Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο και περισσότερο η ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε χρόνο στο να σκεφτείτε προτού κάνετε κάτι και ανάλογα να ενεργήσετε.

Ιούνιος: Ο μήνας θα σας προκαλέσει σύγχυση, καθώς θα αισθάνεστε κολλημένοι και δε θα ξέρετε πώς να κινηθείτε. Ζητήστε συμβουλές από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να βγείτε από τα αδιέξοδα.

Ιούλιος: Η ζωή σας θα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στην καριέρα και της ερωτική σας ζωής. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, μια που θα είστε παθιασμένοι και φιλόδοξοι.

Αύγουστος: Ο μήνας σας ευλογεί με άπλετη και θα νιώθετε πολύ παραγωγικοί. Μην αμελήσετε την κοινωνική σας ζωή που έχει ανάγκη αλλαγών.

Σεπτέμβριος: Τύχη στην προσωπική σας ζωή σας υπόσχεται ο μήνας. Αν αισθάνεστε άγχος, απευθυνθείτε στην οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ηρεμία σας ξανά.

Οκτώβριος: Είναι πιθανό να αισθάνεστε κουρασμένοι και προβληματισμένοι.  Αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεών σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Νοέμβριος: Θα νιώθετε να πέφτουν οι ρυθμοί σας και να επιβραδύνονται. Αντί να ανησυχήσετε, πάρτε το ως σημάδι για ξεκούραση και αποσυμπίεση από την καθημερινότητα.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει με τις σχέσεις σας στο προσκήνιο. Θα αισθάνεστε πιο δημιουργικοί, όποτε θα ήταν καλό να ασχοληθείτε και με τα χόμπι σας.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com