Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2021 είναι η χρονιά που πρέπει να αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματά σας, αλλά χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας. Μόνο εσείς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σταματήσετε να εστιάζετε τόσο πολύ στον εαυτό σας και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βοηθήσετε τους άλλους. 

Η νέα χρονιά συνιστά διακριτική ευχέρεια, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο σα Σκορπιοί να το διαχειριστείτε. Κρατήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα και κρατήστε ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή. Μην εκτεθείτε σε συνεχείς εξόδους και καλέσματα που θα σας θέσουν σε κίνδυνο. Οι χαμηλοί τόνοι θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Με το ξεκίνημα του χρόνου θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο σπίτι ή με την οικογένεια σας και θα πρέπει να σηκώσετε αρκετά βάρη στους ώμους σας, οπότε θα νιώθετε πιο περιορισμένοι. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, επεκταθείτε και γίνετε πιο δημιουργικοί για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις και να μην απογοητευτείτε. Ότι ρυθμίσετε φέτος θα σας ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια.

Το Φεβρουάριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, επιβάλλεται να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που υπάρχουν και να βάλετε πιο γερά θεμέλια. Σίγουρα χρειάζεται να είστε υπομονετικοί, αλλά ταυτόχρονα και πιο υποστηρικτικοί, πιο ενθαρρυντικοί και πιο χρήσιμοι. 

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο ου ο Ερμής θα κινείται πάλι ανάδρομα, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα που δεν είχατε κίνητρα να ασχοληθείτε, όμως, τώρα θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να τα προχωρήσετε. Μπορεί να μη σας φαίνεται εύκολο και να χρειαστεί λίγος χρόνος, ωστόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα είστε ενθουσιώδεις και με αρκετή ενέργεια, για να ξεκινήσετε νέα έργα, να κάνετε ταξίδια και να αναζητήσετε ευκαιρίες που αποτελέσουν το επίκεντρο για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής σας. 

Στο τελείωμα του χρόνου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με σχέδια του παρελθόντος που δεν προχώρησαν και να κάνετε κάποιες περισσότερες αναθεωρήσεις.


Σχέσεις & Έρωτας

Τη νέα χρονιά θα είστε πιο ανοιχτοί στο ρομαντισμό και την αγάπη και θα επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα αισθάνεστε πνευματική σύνδεση. Γνωρίστε νέους ανθρώπους και μοιραστείτε αυτά που νιώθετε πιο ελεύθερα. Διατηρήστε τις επιλογές σας ανοιχτές, για να βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Οι δεσμευμένοι ενισχύστε την επαφή με το ταίρι σας και δυναμώστε το πάθος στη σχέση σας. 
Σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές στον κοινωνικό σας χώρο, ενώ δε θα λείψουν και τα νέα άτομα που θα έρθουν στη ζωή σας.
Από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείτε με τα πρόσωπα που θα επιθυμήσετε, αλλά εσείς θα αποφασίσετε αν θα είναι για κάτι μόνιμο ή για κάτι παροδικό ανάλογα με την επιλογή σας.
Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, τα συναισθήματά σας θα γίνουν πιο έντονα και πιο βαθιά, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και να μην αφεθείτε με οποιονδήποτε τρόπο σε κάτι που θα σα φανεί επιφανειακό.
Τον Ιούνιο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί αυτό το μήνα, θα υπάρξουν επιστροφές στη ζωή σας που θα σας μπερδέψουν. Ίσως αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά να θελήσετε να επανασυνδεθείτε με παλιούς συντρόφους, Οι δεσμευμένοι θα ήταν σκόπιμο να αντιμετωπίσετε θέματα μακροχρόνια που υπάρχουν στη σχέση σας πριν πάρετε αποφάσεις.
Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα σας θυμίσει πως πρέπει να αφήσετε ότι δεν είναι καλό για εσάς και να απομακρύνετε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Εστιάστε σε ιδέες και σχέδια για τα οποία είστε παθιασμένοι, διεκδικείστε αυτά που σας ανήκουν, αυξήστε τις γνώσεις σας και συνδεθείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες. θα είστε πιο παραγωγικοί όταν θα εργάζεστε μόνοι σας. Εάν είναι δυνατόν, βρείτε ένα χώρο όπου μπορείτε να απομονωθείτε, γιατί η  συνεργασία με άλλους πιθανότατα θα σας αποσπάσει. Μην το αποφύγετε αν απαιτείται να το κάνετε, αλλά μην ψάχνετε σκόπιμα για ομαδικά έργα.
Η σεληνιακή του Μαΐου ολοκληρώνει οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Παραμείνετε σε μονοπάτια που γνωρίζετε και μη βιαστείτε να ανοιχτείτε αν δε νιώθετε ασφαλείς για τα χρήματά σας.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα είναι αυξημένες οι φιλοδοξίες σας και θα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε και να σημειώσετε πρόοδο. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, κάντε τροποποιήσεις, δεχθείτε συμβουλές από άτομα εμπιστοσύνης και παραμείνετε πρακτικοί και εστιασμένοι στους στόχους σας. 
Η ενέργειά σας ναι μεν θα είναι αυξημένη, αλλά θα είστε πειθαρχημένοι και θα μπορείτε να καταλάβετε τι είστε ικανοί. Θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει και θα αντιληφθείτε αν πρέπει να αλλάξετε την πορεία σας ή να μειώσετε ταχύτητα για να αντιμετωπίσετε αποτυχίες ή καθυστερήσεις.
Η ηλιακή έκλειψη εμφανίζεται του Δεκεμβρίου, είναι εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε νέες οικονομικές ευκαιρίες, να κερδίσετε χρήματα με νέους τρόπους και να λάβετε σταθερές αποφάσεις. Η χρονιά τελειώνει με πολλή ενέργεια που θα σας οδηγήσει να κερδίσετε περισσότερα.

Συμβουλή

Πολλά θα σας συμβούν φέτος και τα περισσότερα από αυτά θα είναι καλά. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας και επικεντρωθείτε στην εργασία σας για να τελειώσει η χρονιά με καλύτερες προδιαγραφές απ’ ότι ξεκίνησε.


Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Είναι ένας υπέροχος μήνας για να εστιάσετε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, να ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα και την οικογενειακή σας ζωή.

Φεβρουάριος: Διατηρείστε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς θα υπάρχουν αναταραχές και θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

Μάρτιος: Ισορροπήστε και βελτιώστε τη διάθεσή σας, καθώς θα αισθανθείτε διχασμένοι ανάμεσα στην ερωτική σας και την επαγγελματική σας ζωή.

Απρίλιος: Αλλάξτε ορισμένες συνήθειες που σας κρατούν νωχελικούς και εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με δημιουργικές ενασχολήσεις.

Μάιος: Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης επικεντρώνεται στην κοινωνική σας ζωή. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις στις φιλίες σας και γενικά στις σχέσεις σας.

Ιούνιος: Το καλοκαίρι ξεκινάει με μικρές και μεγάλες  αλλαγές που πρέπει να κάνετε σταδιακά, ώστε να έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε και για να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία.

Ιούλιος: Εστιάστε στον επαγγελματικό σας τομέα και αφήστε τις διακοπές από τα μισά του μήνα και μετά. Ανακαλύψτε νέες σας ευκαιρίες που ενδεχομένως θα σας φέρουν περισσότερα χρήματα. 

Αύγουστος:  Θα έχετε επιτυχίες στον τομέα της καριέρας σας, καθώς επαγγελματικά θα είστε πιο παραγωγικοί από το συνηθισμένο. Οι φιλίες σας θα γίνουν βαθύτερες.

Σεπτέμβριος: Είναι η στιγμή που πρέπει να επιβραδύνετε και να ξεκουραστείτε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας και γενικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οκτώβριος: Θα νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να εμπιστευθείτε τους γύρω σας, κάτι που θα γίνει αντιληπτό από φίλους και συνεργάτες σας και θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των σχέσεών σας.

Νοέμβριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να βγάλετε από πάνω σας τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την εργασία ή τις φιλίες σας. Έργα που έχετε αναλάβει, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να τα ολοκληρώσετε.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει θετικά με το συναισθηματικό σας τομέα να βρίσκεται σε καλό δρόμο και να υπερτερεί όλων. Ταυτόχρονα κλείστε υποθέσεις που δεν πρέπει να αφήσετε μισές.

 Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com