Social Icons

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

ΚΡΙΟΣ: Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας και θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν, να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία. Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δε θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας. Στις 31 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρασκήνιο, θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή. Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό και η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί για όλο το μήνα. Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δε θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας.

 

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε. Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα. Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 3 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό. Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στον προσωπικό. Ο μήνας είναι αρκετά δημιουργικός, αλλά επειδή στη συνέχεια σας περιμένει αρκετή πίεση, θα ήταν καλό εάν σας δίνετε η δυνατότητα να πάτε τώρα διακοπές έστω και λίγο να το κάνετε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για αργότερα που θα τις χρειάζεστε.

 

ΖΥΓΟΣ: Έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις. Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεων σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά. Στις 16 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης, φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια που οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε την ασφάλεια και την ηρεμία που σας προσφέρει η προσωπική σας σχέση, από το να αρχίσετε να μαλώνετε με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ανούσιες συζητήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξη στις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να τις περάσετε με το σύντροφό σας. Στις 14 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεσή ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δε θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ότι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο μήνας θα είναι αρκετά ευνοϊκός για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ότι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 4 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας θέματα, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Κάντε καινούρια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε. Στις 29 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Ζυγό και ίσως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα που θα νιώσετε, δε θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα και αν είστε λίγο τρελοί, είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, είναι να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Τα τρίτα πρόσωπα που θα μπουν ανάμεσά σας και θα ασκούν τη δική τους κριτική, ωθούμενοι από τη δική σας προτροπή δε θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλά την καταστροφή. Εξάλλου, δε γίνεται να δέχεστε αυτά που σας λένε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς αντιρρήσεις και να σας καθοδηγούν σε κάτι που είναι προσωπική σας υπόθεση, αλλά εάν γίνει από την πλευρά των προσώπων του συντρόφου σας επαναστατείτε και κάνετε σκληρή κριτική κατηγορώντας τους ότι ανακατεύονται στη προσωπική σας ζωή.