Social Icons

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα για το απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη και είναι πολύ καλύτερα να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχθείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και προφανώς θα έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας. Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε αλλά και άλλα τόσα που δεν περιμένατε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται δε θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα.

 

ΛΕΩΝ: Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως σας έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην τάξετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούριο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.