Social Icons

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δε σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική του πλευρά. Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους πριν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας κόσμο και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μη γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι. Οι αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακοινώστε τις καινούριες σας προτάσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε μια που για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δε θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άτομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν υπήρξατε υπεύθυνοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωληθούν το χρόνο και την προσοχή σας, θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούρια δεδομένα. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις που ακόμα δεν είναι η ώρα τους.