Social Icons

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή, όμως, θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε πολλές κατακτήσεις πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες νέες εφαρμογές, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, αλλά θα είναι με περισσότερη ουσία, για να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Έχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Όπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς το ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας, θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας περισσότερο. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς οι συναισθηματικές σας συναλλαγές και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους που επιτυγχάνεται αυτή η σύμπνοια.