Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2021 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η χρονιά ενεργοποιεί τις ελπίδες και τα όνειρά σας, κάνοντας φωτεινότερο το μέλλον σας. και τον μελλοντικό τομέα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προσελκύστε κοντά σας άτομα που οραματίζονται ότι κι εσείς. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν αληθινά, αν είστε πρόθυμοι να τα ακολουθήσετε με διαφορετική προσέγγιση. Σκεφτείτε περισσότερα για το μέλλον σας και ενεργήστε πιο ανεξάρτητα για αυτό που θέλετε. 

Από το Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, εργαστείτε με τις επιθυμίες σας κοιτώντας στο παρελθόν για να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. 

Όσο περισσότερες εμπειρίες έχετε αποκτήσει, τόσο περισσότερο θα νιώθετε πιο ελεύθεροι να διαμορφώσετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται από το Μάιο έως τον Ιούλιο και θα βρείτε μεγαλύτερες ιδέες, ενώ θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτεια.

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα είναι αυξημένη η ενέργειά σας και θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που έχετε μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και την προθυμία σας να κάνετε το πρώτο βήμα προς κάτι ολοκαίνουργιο.
 
Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο μαζί με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχετε αγνοήσει και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Θα δείτε κάτι να επιστρέφει στη ζωή σας που πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν σας μπερδέψει. Κατανοήστε καλύτερα ότι σας συμβαίνει, ώστε να κινηθείτε ευκολότερα σε τυχόν προκλήσεις που θα προκύψουν.
 
Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικεντρωθείτε στις ιδέες και τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα εμπλουτίστε τις γνώσεις σας. Μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις πληροφορίες που έχετε και μην κρύβετε τον ενθουσιασμό σας για ότι καλό σας έρχεται. Ίσως κολλήσετε σε κάποια πράγματα, αλλά γρήγορα θα προχωρήσετε

Σχέσεις & Έρωτας

 
Μπορείτε να συνεχίσετε να είστε παθιασμένοι με τις σχέσεις στις οποίες έχετε επενδύσει πραγματικά και να προσελκύσετε ανθρώπους, αφού η οικειότητα παραμένει πολύ σημαντική για εσάς και αυτό θα ισχύει και το 2021. 
Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο φέρνει πιέσεις και θα πρέπει να βελτιώσετε τις επαφές και τις συνδέσεις που έχετε με τους άλλους. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε σοβαροί και να επενδύσετε συναισθηματικά.
Από το τέλος Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια παλιά οικογενειακά ζητήματα, να συμβιβαστείτε με συγγενείς ή να κάνετε το μεσολαβητή σε άλλους. Επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χάσει και ενισχύστε της σχέσης με την οικογένειά σας.
Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, όσοι είστε αδέσμευτοι να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες καθώς η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο. Όσοι είστε σε σχέση αυξήστε το ρομαντισμό σας και ανανεώστε την λαμβάνοντας σοβαρά την αγάπη που αισθάνεστε.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
 
Γίνετε δημιουργικοί και επεξεργαστείτε κάποια σχέδια για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων σας σε κέρδη. Εργαστείτε για τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των άλλων προς εσάς, ώστε στη συνέχεια να έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε.
Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, σας βοηθάει να επικεντρωθείτε σε ότι πρέπει να αφήσετε, σε ότι σας αγχώνει στον εργασιακό χώρο και να το διαχειριστείτε καλύτερα.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα δοκιμάσετε να κερδίσετε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε. Συγκρατήστε τον εαυτό σας και μη μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε αλόγιστα, αλλά συγκρατηθείτε και αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας.
Σκεφτείτε να αναλάβετε μια δεύτερη δουλειά για επιπλέον χρήματα ή να κάνετε την εργασία σας πιο επικερδής. 
Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας υποκινήσει να εστιάσετε σε νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσετε νέες που θα σας πάνε ακόμα πιο μπροστά.
Αυξήστε την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από τα μέσα Δεκεμβρίου έως το τέλος του έτους και θα διαπιστώσετε πως όσο περισσότερη δουλειά κάνετε, τόσο περισσότερη ενέργεια θα έχετε για να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει. Βεβαιωθείτε ότι δε θα παραδοθείτε στον πειρασμό να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε. Κάντε με πάθος και ενθουσιασμό ότι σαν αναλογεί και θα λάβετε αναγνώριση, για αυτό να είστε έξυπνοι και όχι παρορμητικοί. 

Συμβουλή
 
Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστείτε σε όλα αυτά. 
 

Κύριο στοιχείο μήνα
 
Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του χρόνου ευλογεί τις σχέσεις σας, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις βελτιώσετε.
Φεβρουάριος: Θα αναδειχθεί η ευαίσθητη πλευρά σας και θα δώσετε ώθηση στις ρομαντικές και ερωτικές σας σχέσεις. 
Μάρτιος: Εργαστείτε για τα σχέδιά σας, σε κάθε είδους κοινωνικές σχέσεις και στην προσωπική σας ζωή.
Απρίλιος: Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στην καριέρα σας, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να είστε πιο παραγωγικοί.
Μάιος: Διατηρήστε την εστίαση στην καριέρα σας εάν θέλετε να φτάσετε σε επιτυχή αποτελέσματα. Ωστόσο, κρατήστε ισορροπίες στον κοινωνικό τομέα για να μη δυσκολέψουν οι σχέσεις σας.
Ιούνιος:  Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, ο μήνας είναι ιδανικός για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και το συναισθηματικό σας κόσμο.
Ιούλιος: Επαναφέρετε την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα, περιορίζοντας τα έξοδά σας σε χόμπι και εξόδους.
Αύγουστος: Θα νιώθετε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά και πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας.
Σεπτέμβριος: Είναι η ώρα να κάνετε προσαρμογές στα σχέδιά σας, να ζητήσετε συμβουλές από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.
Οκτώβριος: Ενισχύεται η κοινωνική σας ζωή και θα συναντήσετε νέα άτομα. Αυτό το μήνα θα έχετε καλή τύχη στο οικονομικό τομέα.
Νοέμβριος: Θα υπάρχουν συγκρούσεις με τους γύρω σας και αυτό θα σας αγχώνει. Ξεπεράστε προβλήματα και βρείτε θετικούς τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
Δεκέμβριος: Ανανεώνει τις ελπίδες για την επόμενη χρονιά και θα νιώθετε πολύ φιλόδοξοι για την καριέρα σας. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας σε όλες τις σχέσεις σας, αν θέλετε να έχουν διάρκεια.
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com