Social Icons

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΛΕΩΝ 2021- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η νέα χρονιά φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας. Δίας και Κρόνος, φέρνουν αρκετές αρνητικές επιρροές, όμως, εσείς κάνετε τις επιλογές στη ζωή σας και δε θα αφήσετε τους πλανήτες να την ελέγξουν. Μάθετε να ισορροπείτε ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή, για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα οικονομικά σας.

Το 2021 δεν είναι ιδανικό για ταξίδια, άρα είναι καλύτερο να εστιάσετε στην καριέρα και στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε και με τις φιλίες σας, προτιμώντας να διατηρήσετε αυτές που έχετε, απ’ το να ψάξετε καινούριες. 

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα που έχετε και τα ζητήματα που απαιτούν λύσεις. Κατανοήστε καλύτερα το παρελθόν για να απελευθερωθείτε από παλιά θέματα και να προχωρήσετε στο μέλλον με μεγαλύτερη βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση.

Ο Ιούνιος ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και μια Ηλιακή έκλειψη να του κάνει παρέα. Ίσως αμφισβητήσετε μερικά από τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας και να αισθανθείτε ότι μειώνονται οι ελπίδες σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. 

Ο Άρης που περνάει στο ζώδιό σας κάθε δύο χρόνια περίπου, θα βρίσκεται σε σας από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο. Κάντε τις αναζητήσεις σας για να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε νέα έργα, αναζητήστε ευκαιρίες που θα γίνουν το επίκεντρο σας για τα επόμενα δύο χρόνια και αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που έχετε.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ειδικά τον Οκτώβριο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε σε παλιές ιδέες και σχέδια που θέλετε να επανεξετάσετε, να αναθεωρήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. 

Εκφραστείτε με διαφορετικούς τρόπους και βεβαιωθείτε ότι ακούτε τι σας λένε και όχι μόνο μιλάτε, γιατί διαφορετικά θα αισθανθείτε παρεξηγημένοι. 

Το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Βελτιώστε το χώρο σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προγραμματίσετε οικογενειακές συναντήσεις. Η σταθερότητα στην προσωπική ζωή θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι.

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2021 αφοσιωθείτε σε σχέσεις που είναι υγιείς και έχουν θετικές επιρροές στη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα κάντε βελτιώσεις για να τις κάνετε πιο δυνατές. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι άνθρωποι θα φύγουν από κοντά σας, αλλά πιθανότατα δεν ήταν καλοί για εσάς. Ίσως φέτος να είστε πιο απαιτητικοί με τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε, όμως, αυτό θα δημιουργήσει δεσμούς μεγαλύτερης διάρκειας. 
Ο ανάδρομος Ερμής το Φεβρουάριο θα φέρει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στο να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα και τι πρέπει να επεξεργαστείτε.
Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου διαλύει αναπάντητα ερωτήματα στην ερωτική σας ζωή και προσδιορίζει ποιες σχέσεις θέλετε να κρατήσετε και ποιες πρέπει να εγκαταλείψετε. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες που θα σας φαίνονται οικείες και εργαστείτε για την ενίσχυση των συναισθηματικών και πνευματικών δεσμών που έχετε με άλλους. Ίσως τελικά να σας είναι ευκολότερο να μοιράζεστε μέρη του εαυτού σας, από το να τα διατηρείτε κρυμμένα.
Η έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου αλλά και το τέλος του μήνα, φέρνει περισσότερη ελευθερία στην έκφραση των συναισθημάτων σας και την αγάπη στο προσκήνιο. Οι αδέσμευτοι απολαύστε νέες γνωριμίες, αλλά προσγειωθείτε σε κάποιον που θα τραβήξει θετικά την προσοχή σας. Οι δεσμευμένοι επαναφέρετε το ρομαντισμό στη σχέση σας και κάντε μαζί με το σύντροφό σας νέα πράγματα.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα, να δημιουργήσετε νέους στόχους και να κινηθείτε έξω από τις ανέσεις σας. Ίσως βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και η πορεία σας προς την επιτυχία να είναι διαφορετική από αυτή που είχατε σκεφτεί, αλλά η κατάληξή της θα είναι επιτυχής. 
Από την αρχή του χρόνου έως τον Φεβρουάριο θα έχετε πολλή ενέργεια και θα προωθήσετε αυτά που θέλετε. Θα λάβετε αναγνώριση και προσοχή για όσα έχετε ήδη κάνει, θα συνδεθείτε με άτομα στα σωστά μέρη και θα λάβετε καλές συμβουλές από αυτούς που σέβεστε. Οι φιλοδοξίες σας θα αυξηθούν, οπότε μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.
Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, εστιάσετε στα οικονομικά σας. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να κάνετε μια σημαντική αγορά και να συλλέξετε.
Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση ενός έργου που έχετε εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχίστε να εστιάζετε στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να γίνουν πιο παραγωγικά και αποτελεσματικά. 
Στα μέσα Δεκεμβρίου θα αισθανθείτε την ανάγκη για ένα διάλειμμα. Κάντε το γιατί το χρωστάτε στον εαυτό σας να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τώρα που η χρονιά φτάνει στο τέλος της. 

Συμβουλή
Μάλλον η χρονιά αποδεικνύεται λίγο ζοφερή, αλλά αν καταβάλλετε σκληρή δουλειά και δεν αφήσετε τους εχθρούς σας να σας ξεπεράσουν, εσείς θα είστε οι νικητές.

 


Κύριο στοιχείο μήνα

 

Ιανουάριος: Αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να έχετε στη δουλειά ή στον κοινωνικό σας κύκλο και προσπαθήστε να κάνετε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν όλη τη χρονιά.

Φεβρουάριος: Πλησιάστε τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές που θα σας δώσουν.

Μάρτιος: Εστιάσετε στα οικονομικά σας καθώς τα εργασιακά σας θέματα θα αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η ερωτική σας ζωή θα έχει αρκετό ρομαντισμό για να φτιάχνει η διάθεσή σας. 

Απρίλιος: Ο μήνας σας ζητάει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας που θα είναι σταθερές και στην καριέρα σας που θα ξεχωρίζετε και θα έχετε επιτυχίες.

Μάιος: Ασχοληθείτε ταυτόχρονα με την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή ταυτόχρονα. Σκεφτείτε τις κινήσεις σας πριν ενεργήσετε. Οι φιλίες σας βελτιώνονται.

Ιούνιος: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι ο τέλειος μήνας για να ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας και να βάλετε στη ζωή σας περισσότερο ρομαντισμό και πάθος.

Ιούλιος: Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας, εστιάστε στα προσωπικά σας θέματα και την καριέρα σας, καθώς τα κίνητρά σας θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Αύγουστος: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Το υπόλοιπο μισό εστιάστε στα επαγγελματικά σας θέματα.

Σεπτέμβριος: Για να καταλάβετε τι περνούν οι άλλοι γύρω σας πρέπει να τους πλησιάσετε και να τους ακούσετε. Βοηθώντας τους θα εξυπηρετήσετε και τις δικές σας ανάγκες.

Οκτώβριος: Διαχειριστείτε σωστά το άγχος σας για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Νοέμβριος: Ο μήνας σας φέρνει ισορροπία και τύχη, καθώς σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχετε ανάκαμψη και πρόοδο. Βρείτε χρόνο για τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει γεμάτη υποσχέσεις για την επόμενη που έρχεται. Διατηρήστε την αποφασιστικότητα και τη δυναμικότητά σας, αλλά παράλληλα συνεχίστε την καλή δουλειά.

 

Άντα Λεούση

Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς

Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)

6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)

Email: aleousi@gmail.com

Site: www.virginialeousi.com