Social Icons

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021

Το 2021 αντιπροσωπεύεται αριθμολογικά από το «5» που συμβολίζει μια περίοδο έντονης μετάβασης, μεγάλων αλλαγών και ελευθερίας. Ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τους εαυτούς σας, να ζήσετε νέα πάθη και συναρπαστικές περιπέτειες.
 Αν βάζαμε τίτλο στη νέα χρονιά αυτός θα ήταν «Ταξίδι ελευθερίας, αλλαγής, περιπέτειας, νέας εμπειρίας και μάθησης από λάθη».

Μειώνοντας τη χρονιά σε μονό αριθμό, βλέπουμε η βάση της δόνησής του 2021 μας δίνει τον αριθμό «5» (2 + 0 + 2 + 1 = 5). Κατά τη διάρκεια του έτους θα αισθανόσαστε πιο ελεύθεροι και πιο ικανοί να κάνετε αλλαγές που έχετε σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό. Θα επιδιώξετε νέες πρωτοβουλίες, ενώ η περιέργεια και η επιθυμία για ελευθερία θα είναι παρόντα, όπως και η επιθυμία να ξεπεράσετε τα όριά μας.

Η νέα χρονιά θα αποκαλύψει τις μικρές αδυναμίες σας και θα σας δοκιμάσει με πειρασμούς. Θα θέλετε να απελευθερωθείτε από ταμπού μας, αλλά το απροσδόκητο και η περιπέτεια θα διαταράζουν την καθημερινή σας ζωή. Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ένα νέο περιβάλλον και να αισθανόσαστε περισσότερο συντονισμένοι με τον εαυτό σας, αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές. 

Αριθμολογικά λοιπόν, ξεκινάτε ένα ταξίδι όπου η ελευθερία θα
είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει να επινοήσετε καινοτόμους τρόπους για να τη  διατηρήσετε και να την επεκτείνετε ότι κι αν αυτό σημαίνει. Ο αριθμός «5» είναι ο αριθμός της διαφορετικότητας ακόμα και των πολιτισμών και των ταξιδιών. Ό, τι κι αν αντιμετωπίσετε, αναζητήστε μια βαθύτερη κατανόηση του τι εμπλέκεται. Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας είναι το καλύτερο δίχτυ ασφαλείας που μπορείτε να έχετε.
 
Βρίσκεστε στη μέση ενός κύκλου εννέα ετών. Αφήσατε πίσω σας τα πρώτα τέσσερα χρόνια και έχετε άλλα τέσσερα που δεν έχουν έρθει ακόμη. Τα γεγονότα του μεσαίου έτους που θα ζήσετε τώρα θα σας επιτρέψουν να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των περασμένων, του παρόντος και του μέλλον σας. Να περιμένετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας ή μια ακολουθία μικρότερων αλλαγών που θα σας οδηγήσουν όχι μόνο σε έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής, αλλά και μια εντελώς νέα κατανόηση της ίδιας της ζωής.

Το 2021 θα σας δώσει ευκαιρίες για να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή σας, αρκεί να έχετε ανοιχτό και τολμηρό μυαλό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και να κρατήσετε μόνο αυτά που σχετίζονται με τις πραγματικές σας επιθυμίες και όχι τις προσωρινές σας ιδιοτροπίες. Εάν προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται φέτος, θα μπερδευτείτε και θα περιοριστεί η ικανότητά σας να εστιάσετε και αυτό θα αποτρέψει την επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα.
 
Εάν ο αριθμός «5» ήταν δρόμος, θα ήταν αυτοκινητόδρομος πολυσύχναστος. Τι σημαίνει αυτό; Όπου υπάρχει έντονη κίνηση υπάρχει αλλαγή πορείας και χωρίς αίσθηση κατεύθυνσης, συμβαίνουν ατυχήματα και οι άνθρωποι βρίσκονται σε μέρη που δεν θέλουν να είναι. Οπότε, ξεκινήστε έχοντας έναν σταθερό στόχο κατά νου και μια συγκεκριμένη αίσθηση προορισμού, αλλά να είστε ευέλικτοι γιατί ακόμα και οι καλύτεροι σχεδιασμένοι στόχοι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποιήσεις. Να θυμάστε πως το έτος «5» φέρνει το ξαφνικό, το απρόσμενο, το απρόβλεπτο.
 
Το 2021 θα βρίσκεστε σε ένα γρήγορο ταξίδι που είναι γεμάτο με επιλογές, δράση και ενθουσιασμό. Θα είναι μια περιπέτεια ζωής. Είναι καιρός να ανακαλύψετε το πραγματικό σας δυναμικό βιώνοντας πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί, Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, μέρη και δυνατότητες. Μια ευκαιρία μπορεί να έρθει εξ’ ουρανού και να πέσει στα χέρια σας. Στις αποφάσεις που θα πάρετε θα χρειαστεί θάρρος.
 
Βασίστε τις επιλογές σας στα συναισθήματα που προέρχονται από την επίγνωσή σας για την πραγματικότητα και την κατανόηση του πιθανού αποτελέσματος των επιλογών σας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρίνετε κάτι πριν το ζήσετε, αλλά πως πρέπει να γνωρίζετε πώς μια αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση πολλών αλλαγών. 

Σημαντικό θα είναι να γνωρίζετε και τι αισθάνεστε κάθε στιγμή. Τα αρνητικά συναισθήματα που θα παραμείνουν παγιδευμένα μέσα σας θα καταστρέψουν την ελευθερία σας. Άρα πρέπει να απελευθερώσετε όλο το ανεξέλεγκτο συναίσθημα που σας έχει σταθμίσει για πάρα πολύ καιρό.
 
Ανεξάρτητα από το τι θα συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κόσμος τώρα ανοίγει για εσάς και σας προσκαλεί να ζήσετε στο έπακρο. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποια λάθη, αλλά να θυμάστε ότι ένα λάθος γίνεται εμπειρία όταν το μάθημα που παίρνετε δεν επαναλαμβάνεται. Δεν χρειάζεται να χάνετε πάντα αυτό που έχετε για να πάρετε κάτι άλλο, επειδή μεταμφιέζεται την ενοχή σας σε φόβο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και θα έχετε εναλλακτικές λύσεις για να γίνετε ισχυρότεροι, πιο ικανοί και αποτελεσματικοί.
 
Το έτος 5 προσαρμόζεται απόλυτα στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας. Κάποια στιγμή ίσως στην αρχή της χρονιάς, θα νιώσετε μια βαθιά ανάγκη και μια ισχυρή ώθηση για αυθορμητισμό στη ζωή σας.  Ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και κάντε τα πράγματα διαφορετικά. Αναζητήστε νέες κατευθύνσεις χωρίς να πηγαίνετε από το ένα πράγμα στο άλλο. Η περιέργεια μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία ή σε απογοήτευση, οπότε βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε σε αυτό που έχει πραγματική σημασία.
 
Μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής απόλαυσης που περιλαμβάνουν εθισμούς και απερισκεψία. Τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να δημιουργήσουν απροσδόκητα εμπόδια που θα εμποδίσουν την πρόοδό σας και αυτό εκτός από θλιβερό θα είναι και περιττό. Η φετινή χρονιά σας υπενθυμίζει να φροντίζετε το σώμα σας, να το σεβαστείτε, να το θεραπεύσετε, να το ενισχύσετε και να το αγαπήσετε. Ξεκούραση και χαλάρωση κρίνονται απαραίτητα.
 
Η ειλικρίνεια δεν έχει καμία σχέση με νόμους και κανόνες. Έχει να κάνει με την αλήθεια και την αυτο-αποδοχή. Η τιμιότητα είναι απαραίτητη, οπότε να είστε πρωτίστως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και γνήσιοι. Εάν ξεκινήσετε τη χρονιά με αυτοπεποίθηση έχοντας κατά νου έναν συγκεκριμένο στόχο, θα ζήσετε την αλλαγή, την περιπέτεια, την ευκαιρία και πάνω απ' όλα την πολύτιμη ελευθερία σας.


Για να βρείτε ποιο θα είναι το προσωπικό σας έτος το 2021, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «5».

Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. γέννηση 15/6 συν το 5 που εκπροσωπεί το 2020. 1+5+6+5=17 (1+7)=8)


Προσωπικό έτος «1»
Το 2021 αποφασίζετε να προχωρήσετε και να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας για να  ταιριάξετε τις βαθύτερες φιλοδοξίες σας και την πραγματική σας φύση. Το πεπρωμένο είναι στα χέρια σας και το γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε. Μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον, οπότε εκμεταλλευτείτε πλήρως τη χρονιά για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο και να φέρετε στη ζωή σας όλα όσα θέλατε πάντα. Είναι η τέλεια στιγμή για αλλαγή σταδιοδρομίας, για μια νέα σχέση, ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στην προσωπική σας ανάπτυξη, ενώ θα αποκτήσετε και πλήρη συναισθηματική ανεξαρτησία. Όλα αυτά θα διαμορφωθούν σε μια νέα ζωή, στην οποία θα νιώσετε πιο ικανοποιημένοι από ποτέ.

Προσωπικό έτος «2»
Θα συνεχίσετε ήσυχα χωρίς πολλές ερωτήσεις και χωρίς αμφιβολίες, αφού καταλάβατε ότι με το να βασανίζετε το μυαλό σας απλά δεν προχωράτε πουθενά. Θα είστε πιο ώριμοι και πιο γαλήνιοι. Χάρη στις πολύτιμες συμβουλές αγαπημένων προσώπων, θα δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα κάνετε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Ακόμα κι αν η αρχή του 2021 δεν φαίνεται καθόλου ευνοϊκή και αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις, τα πράγματα θα λάβουν μια απροσδόκητη στροφή και τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να καταλήγουν σε μια ισορροπία που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί. Θυμηθείτε να μην παραμελήσετε τις επιχειρηματικές σας συνεργασίες, γιατί θα προκύψουν ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν μεγάλα κέρδη στο μέλλον.

Προσωπικό έτος «3»
Φέτος θα είστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Μόλις καθοριστούν οι προτεραιότητές σας , αρχίστε να εργάζεστε χωρίς να μετράτε τις ώρες. Έχει ανάψει πράσινο φως και θα δείτε τα πιο τρελά σας σχέδια να γίνονται πραγματικότητα. Η ανεξάντλητη ενέργεια που θα έχετε θα βοηθήσει να ορίσετε νέους φιλόδοξους στόχους και να τους ολοκληρώσετε. Είναι η καλύτερη στιγμή για δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Θα αρχίσετε να ψάχνετε την αλήθεια, θα λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και θα αποδεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει, ακόμα κι αν το έχετε αποφύγει μέχρι τώρα. Το πιο σημαντικό, είναι ότι θα μάθετε να ακούτε την εσωτερική σας φωνή και να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας. 

Προσωπικό έτος «4»
Βασίστε κάθε επιλογή που θα κάνετε στη λογική που φέτος θα είναι και ο καλύτερος φίλος σας. Η ενέργειά σας και οι ευφάνταστες ιδέες σας μπορεί μερικές φορές να περιοριστούν από το αυστηρό σύνολο ηθικών αξιών. Λίγα θα συμβούν το πρώτο εξάμηνο, αλλά να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν. Οι  προκλήσεις θα εμφανίζονται από παντού. Θα χρειαστείτε επιμονή και αποφασιστικότητα για να πάρετε αυτό που θέλετε, είτε πρόκειται για μια καριέρα, έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια επιτυχημένη επιχείρηση. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα προκαλέσουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν, αλλά διατηρήστε τη συναισθηματική σας ισορροπία και τη διανοητική σας δύναμη.

Προσωπικό έτος «5»
Θα έχετε μια έντονη ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, για να βγάλετε από πάνω σας αυτό που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας προσφέρει τίποτα. Αυτή η μετάβαση θα είναι επωφελής, όμως, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να σιωπήσετε στις αμφιβολίες και στις αβεβαιότητες που πηγάζουν από μέσα σας και εμποδίζουν να προχωρήσετε. Το 2021 είναι η χρονιά των δυνατοτήτων και εναπόκειται σε εσάς να επιβάλλετε τους κανόνες σας. Το πνεύμα της περιπέτειας θα είναι στο υψηλότερο σημείο του και θα κρύβει κάθε μέρα νέες δυνατότητες. Έχοντας εργαστεί σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας. Θα ταξιδέψετε, θα δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας. Ίσως να συναντήσετε ακόμη και τον σύντροφό σας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε χρόνο να βαρεθείτε, οπότε προσέξτε να μην το παρακάνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε κάθε φορά που νιώθετε περίεργα.

Προσωπικό έτος «6»
Φέτος θα χρησιμοποιείτε αρκετά το μυαλό σας είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας, είτε για την επαγγελματική σας ζωή. Θα αισθάνεστε ότι εξελίσσεστε, αλλά θα παραμένουν πολλά ερωτηματικά και δε θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Όσο θα περνούν οι μήνες οι απόψεις σας θα γίνονται πιο εκλεπτυσμένες και θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Το 2021 είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μάθετε να συγχωρείτε, να ξεχνάτε, και να αποδέχεστε ότι εσείς με τη σειρά σας είχατε κάνει λάθος. Θα δείτε ότι όλες οι προσπάθειες που γίνονται για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με ορισμένα μέλη της οικογένειας θα αξίζουν τον κόπο γιατί θα σας φέρει την ηρεμία που χρειάζεστε. Κάντε αλλαγές και στον τρόπο ζωής σας. Υιοθετήστε μια υγιεινή διατροφή για να επιστρέψετε σε φόρμα και λύστε προβλήματα υγείας που έχετε παραμελήσει μέχρι τώρα.

Προσωπικό έτος «7»
Η χρονιά θα αρχίσει δύσκολα για εσάς, αλλά αυτό θα διαρκέσει μόνο το πρώτο τρίμηνο. Η άνοιξη είναι πολλά υποσχόμενη και θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε ορισμένες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Πρέπει να σκεφτείτε τι μπορεί να δώσει περισσότερο νόημα στη ζωή σας και να σας επιτρέψει να ανθίσετε. Κάνετε ένα βήμα πίσω, προβληματιστείτε και κοιτάζοντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, θα βρείτε νέες λύσεις. Εστιάζετε στην προσωπική σας ανάπτυξη, επενδύστε χρόνο και πόρους και θα να γίνετε ένα καλύτερο, σοφότερο και αισιόδοξο άτομο. Μην αφήσετε την αρνητικότητα γύρω σας να διαταράξει την εσωτερική ισορροπία σας. Ξεχάστε στο παρελθόν και εστιάστε στο τώρα για να ανακαλύψετε τι σημαίνει πραγματικά ευτυχία. Όσο και αν κατακλύζεστε από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας, να προσπαθείτε πάντα να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Προσωπικό έτος «8»
Θα είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι φέτος και κανείς δε θα μπορεί να σταματήσει την τρέλα σας Πρέπει να δείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε και να μην διστάσετε να επιδείξετε και να αποδείξετε στον κόσμο ότι αξίζετε. Είναι μια υπέροχη χρονιά για τις δραστηριότητες και την καριέρα σας. Θα κάνετε ένα σημαντικό βήμα μπροστά και μπορείτε να περιμένετε αλλαγή θέσης, περισσότερες ευθύνες, αύξηση μισθού, οτιδήποτε είναι δυνατό. Το 2021 θα αποκαλύψει μια νέα πλευρά σας που δε γνωρίζατε ούτε εσείς,  ούτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, ακόμα κι αν σημαίνει να δουλεύετε σκληρά. Διατηρώντας αυτή η στάση θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ το έργο σας θα αναγνωριστεί και θα εκτιμηθεί. Υπάρχει και το ενδεχόμενο το παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή σας. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει.

Προσωπικό έτος «9»
Το 2021 έχετε ένα σημαντικό ραντεβού και είναι με τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα για ενδοσκόπηση και μεγάλες υπαρξιακές ερωτήσεις, που θα σας επιτρέψουν να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας και να αποφασίσετε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Προχωρήστε σε μια ήπια μεταμόρφωση, παραμερίσετε δυσαρέσκειες και στραφείτε προς ένα πιο γαλήνιο μέλλον. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις σκέψεις σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε πρόκειται για σχέση, γάμο ή φιλία. Θα συνειδητοποιήσετε πως είναι η καλύτερη απόφαση γιατί δε θα σας φέρει ταλαιπωρία, αλλά απελευθέρωση. Και καθώς γνωρίζετε πως όταν μια πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη, η νέα χρονιά είναι η αρχή για νέες ευκαιρίες και απολαύσεις. Όμως, για να έχετε οφέλη πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρυνθεί από το παρελθόν. Περάστε περισσότερο χρόνο με φίλους και συγγενείς που σας εμπνέουν και σας δίνουν ενέργεια. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε και συναισθηματικά.
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com