Social Icons

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε τις υποθέσεις σας που σας έχουν κουράσει. Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη ευκαιρία. Το ανήσυχο πνεύμα σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση. Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

 

ΛΕΩΝ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και το δρόμο σας για την επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε από την αρχή με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες.