Social Icons

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε καθώς η ευθιξία σας να σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγχετε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούριο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά που δε σας ταιριάζει.
 
ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να σας μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις για αυτό το διάστημα θα είναι ότι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δε θα είναι ο κατάλληλος.
 
ΙΧΘΥΣ: Δε θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.