Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τη φετινή χρονιά οι Δίδυμοι θα θέλετε να αλλάξετε δραστικά τη ζωή σας, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει αλλαγή δουλειάς, κατοικίας η πεποιθήσεων. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα βοηθάει να πείτε τις σωστές λέξεις την κατάλληλη στιγμή, ενώ η κοινωνικότητα και δημοτικότητά σας θα βοηθούν να είστε ευτυχισμένοι όπου και αν βρίσκεστε. Το 2023 θα μεταμορφώστε τον άμεσο φιλικό σας κύκλο και θα αλλάξετε την ποιότητα της ζωής σας.
 
Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο Δίας και ο Άρης θα στέκονται χορηγοί σα για να πετύχετε στα εγχειρήματά σας. Ο Κρόνος θα σας δώσει μια αίσθηση νηφαλιότητας στις πράξεις σας, ενώ η Αφροδίτη θα φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είστε ευέλικτοι σε συναλλαγές με συνεργάτες, καθώς τα επίπεδα ενέργειας δείχνουν πως φέτος θα είναι χαμηλά φέτος. Επομένως, θα πρέπει να καταφύγετε σε πιο ήπιες προσπάθειες επίτευξης των στόχων σας και να αρκεστείτε σε ταξίδια που θα σχετίζονται με το επάγγελμα σας.
 
Το 2023 θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής στο έπακρο οπότε μη βιαστείτε να απορρίψετε ευκαιρίες που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αξίζετε όλη την ευτυχία που σας έρχεται και είναι καιρός να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας και να ζήσετε μια ζωή χωρίς προκλήσεις για λίγο. Εάν κάποιες φορές νιώσετε να παρασύρεστε σε παιχνίδια εξουσίας, αντιμετωπίστε με σύνεση τα γεγονότα, εσείς θα είστε αυτοί που θα πρέπει να επιλύσετε ζητήματα ελέγχου ή να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας. Αν βρείτε το πρόβλημα και το ξεριζώσετε από τη ρίζα του, όλα θα είναι καλύτερα.
 
Η δυναμικότητά σας θα σας ανοίξει έναν καινούριο κόσμο για να εργαστείτε πάνω σε αυτόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάθε ιδέα σας θα είναι εφαρμόσιμη. Να θυμάστε πως είστε επιρρεπείς να κάνετε το απροσδόκητο, οπότε σημειώστε τις σκέψεις σας και μετά διαλέξτε ποιες θα μπουν σε εφαρμογή. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας. Χρησιμοποιήστε το 2023 για να επαναλάβετε συμφωνίες που πέρσι δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σχέσεις & Έρωτας
Το πάθος και ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στην κορυφή και οι σχέσεις σας ευδοκιμήσουν. Θα υπάρχει μεγάλη κατανόηση με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι και φέτος θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε καλύτερα, αλλά και πώς να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο εφόσον δεν εγκαταλείψατε την αγάπη σας όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα.
Οι ελεύθεροι θα είστε τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου, αφού θα βρείτε εκείνο το άτομο που θα σας βγάλει τον καλύτερο σας εαυτό και θα σας παροτρύνει να φτιάξετε από την αρχή τη ζωή σας. 
Το 2023 θα αποκτήσετε νέους φίλους που θα εκτιμήσετε την παρουσία τους στη ζωή σας. Θα σας αναζητούν πάντα για καθοδήγηση, βοήθεια και υποστήριξη, επειδή έχετε θετική επιρροή. Θα επηρεάσετε θετικά τις ζωές των κοντινών σας ανθρώπων, οπότε ξεφορτωθείτε εκείνους που η μοναδική τους πρόθεση είναι να ευδοκιμήσουν από τη σκληρή δουλειά σας χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα στη ζωή σας.
Τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας να είστε εκεί όταν σας χρειάζονται, αλλά μην τους επιτρέψετε να σας εκμεταλλευτούν πολύ. Διδάξτε τους να στέκονται στα πόδια τους χωρίς να βασίζονται πλήρως σε εσάς.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2023 θα είναι επαγγελματικά μια πολυάσχολη χρονιά. Θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, να μάθετε και να διευρύνετε τις γνώσεις σας . Σίγουρα θα προκύψουν και προκλήσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, αλλά δε θα πρέπει να τις αφήσετε να σας εξουδετερώσουν. Σταθείτε στο ύψος σας και κάντε ότι περνά από το χέρι σας για να τις ξεπεράσετε. Κάποιοι συνεργάτες θα ζηλέψουν την πρόοδό σας, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους και να τους πειράξετε. Αφοσιωθείτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια και συνεχίστε ότι κάνετε.
Στο ξεκίνημα της χρονιάς θα υπάρξει μεγάλη εισροή χρημάτων, λόγω προηγούμενων επενδύσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε και αύξηση. Να είστε προσεκτικοί με απροσδόκητες δαπάνες που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά σας, καθώς δεν πρέπει να ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και καλύψτε τις επιθυμίες σας αφήνοντας άσκοπες αγορές για αργότερα, όταν θα υπάρχουν περισσευούμενα χρήματα.
Το 2023 να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες. Συνεχίστε να επιτυγχάνετε στόχους και φιλοδοξίες και το πλανητικό σκηνικό θα σας ευλογεί άφθονα. Κυνηγήστε τα πάθη σας και μετατρέψτε μερικά από αυτά σε προγράμματα που βγάζουν χρήματα.
 
Υγεία
Τη νέα χρονιά θα έχετε τον έλεγχο της πνευματικής, ψυχικής, συναισθηματικής και σωματικής σας υγείας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας όσο ψηλά μπορείτε, μια που όπως είπαμε φέτος η ενέργειά σας θα είναι πεσμένη.
Μεγάλη σημασία θα έχει και η ψυχική σας ευεξία, επομένως θα πρέπει να μείνετε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις και να κλίνετε προς ανθρώπους και πράγματα που συμβάλλουν στην ηρεμία σας.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Με το ξεκίνημα της χρονιάς πρέπει να μάθετε πώς να συνδέεστε με ανθρώπους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Φεβρουάριος: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι και δυνατοί, γιατί θα επενδύσετε στο να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη και θα εργάζεστε προς την επίτευξη των στόχων σας.
Μάρτιος: Θα υπάρξουν κέρδη που δεν περιμένατε, για αυτό συνεχίστε να παίρνετε υπολογισμένους κινδύνους.
Απρίλιος: Θα υπάρξει επαγγελματική ανάπτυξη και όλα θα έχουν ανοδική πορεία, οπότε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.
Μάιος: Είναι ο καλύτερος μήνας για επενδύσεις, καθώς τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θα μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Ιούνιος: Προσπαθήστε να είστε υπεύθυνοι απέναντι σε όσους στηρίζονται πάνω  σας και μη δείχνετε την πλάτη σας χωρίς λόγο.
Ιούλιος: Μήνας γεμάτος συναίσθημα ώστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, αλλά και να περάσετε καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Αύγουστος: Εμπιστευτείτε τη δύναμή σας και αρχίστε να εργάζεστε πάνω στα όνειρα σας και στα σχέδια που έχετε για το μέλλον.
Σεπτέμβριος: Αφήστε τα πράγματα να γίνονται όπως πρέπει και μην πιέζετε καταστάσεις. Πρέπει να μάθετε να είστε υπομονετικοί.
Οκτώβριος: Να είστε περήφανοι για κάθε επίτευγμα που καταφέρνετε, όσο μικρό κι αν είναι αυτό.
Νοέμβριος: Παραμείνετε ανοιχτοί σε αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά τη δική σας ζωή, αλλά και των αγαπημένων σας.
Δεκέμβριος: Έφτασε η στιγμή που οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης, θα βρείτε το άτομο που θα γεμίσει την καρδιά σας.
 
Συμβουλή
Φέτος θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα σας φέρουν μπροστά. Εάν μια ιδέα δεν λειτουργεί, αφήστε την και βρείτε κάτι άλλο με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε. Το 2023 είναι έτος ευημερίας και αφθονίας. Επομένως, αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες που έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα. Καλλιεργήστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ζήστε τη ζωή σας με το να είστε θετικοί και αισιόδοξοι ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.
 
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com