Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.
 
ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα. Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.