Social Icons

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος... 

Την 1η η Αφροδίτη στο Ζυγό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. 
 
Στις 3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και όλα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις επαφές σας μειώνονται αισθητά, οπότε αν έχετε κρατήσει τις ισορροπίες όσο ο Ερμής κινούνταν ανάδρομα και δεν έχετε δημιουργήσει ανατροπές και μπερδέματα χωρίς επιστροφή, όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κοινωνικό σας κύκλο, δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό και όχι προσποιούμενοι κάποιον που δεν είστε.
 
Στις 7 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, περιμένει από εσάς να δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια και να μην προσπερνάτε εύκολα ότι δεν καταλαβαίνετε.
 
Στις 8 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
 
Στις 10 η Πανσέληνος στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).
 
Στις 12 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, οπότε περιορίζεται η έντονη ταλαιπωρία σας στα εργασιακά θέματα και αρχίζει να ισορροπεί ο οικονομικός σας τομέας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, καλυτερεύει τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια και τον επαγγελματικό. Με σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.
 
Στις 14 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, ενισχύει θετικά τον εργασιακό σας τομέα και σας ανοίγει νέους δρόμους προσέγγισης των σχεδίων αλλά και προς τους συνεργάτες σας.
 
Στις 17 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.
 
Στις 19 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, είναι τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο. Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.


Στις 20 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις εντάσεις και το παρασκήνιο, οπότε κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που δε σας αφορούν και θα σα μπερδέψουν σε λόγια και καυγάδες.
.
Στις 22 ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αυξάνει το συναισθηματισμό και σας κάνει να είστε πιο ερωτικοί απέναντι στο σύντροφό σας ή σε άτομα που θέλετε να βρίσκονται κοντά σας.
 
Στις 23 με τον Ερμή στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο.
 
Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (ΤαύροςΠαρθένος, Αιγόκερος). Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, οι σχέσεις σας με τους άλλους καλυτερεύουν σε όλους τους τομείς. Η κοινωνικότητα σας θα είναι σημαντική, γι’ αυτό να είστε συγκρατημένοι και ψύχραιμοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Με πρακτικό μυαλό και σοβαρότητα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.
 
Στις 25 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Αποφύγετε να ξεκινήσετε καινούριες επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις, καθώς θα σας μπερδέψουν και δε θα έχουν και διάρκεια. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις αφού θα είστε συνέχεια εριστικοί και έτοιμοι για καυγά. Μείνετε μακριά από άτομα που μπορούν να βλάψουν το κύρος σας και να χαλάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).
 
Στις 27 ο Ερμής στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά. Ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επιδρά στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους κάνοντάς σας να φαίνεστε σκληροί, εγωιστές και χωρίς κατανόηση.
 
Στις 29 ο Δίας περνάει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς και θα αρχίσουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Ναι μεν θα κάνετε βήματα μπροστά, αλλά κάτι θα σας κρατάει πίσω και θα σας γυρίζει στην αρχή. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας και αφήστε τη λογική να κάνει τη δουλειά της. Θα υπάρχουν κοντά σας άτομα να σας στηρίξουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε σα δεκανίκια σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και στηριχτείτε σε αυτές.
 
Στις 30 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύετε η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν.
 
Στις 31 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους,
σας κάνει νευρικούς και επιθετικούς. Βλέποντας τα σχέδιά σας να κολλάνε και προσκρούουν σε εμπόδια, θα αυξηθούν οι φοβίες σας και μαζί με αυτές και τα προβλήματά σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές καθώς η κρίση σας δε θα είναι τόσο καθαρή για σοβαρές αποφάσεις.