Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΖΥΓΟΣ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2023 σας υπόσχεται να είναι η χρονιά των σχέσεων και των κοινωνικών δραστηριοτήτων για το ζώδιο σας. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ατομικότητά σας και να μην αφήσετε να σας χειραγωγήσουν. Οι επαφές θα παίξουν όλους τους μήνας κρίσιμο ρόλο στα επιτεύγματά σας.
 
Η νέα χρονιά θα είναι πολύ τυχερή, αφού οι πόρτες προς την επιτυχία θα είναι ορθάνοιχτες, ενώ ευκαιρίες για πρόοδο και επέκταση θα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Συνεχίστε να είστε δημοφιλείς στο φιλικό σας κύκλο και επιλέξτε σοφά πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε νέα σχέση.
 
Από το Μάρτιο και μετά θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας την ενέργεια σε σχέδια και στόχους και θα μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολα αφήνοντας φίλους να σας στηρίξουν και να υποστηρίξουν. Στιγμές που μπορεί να σας πιάνει μια αίσθηση αρνητικότητας, η κοινωνικοποίηση θα κρίνεται απαραίτητη. Τον Απρίλιο θα μειωθούν οι πιέσεις που θα νιώθετε, οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν και θα λαμβάνετε υποστήριξη.
 
Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συνάψετε συμμαχίες ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και να δημιουργήσετε διαρκείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρίσκετε πάντα καθοδήγηση και βοήθεια όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις.
Παραμείνετε πιστοί στα «θέλω» σας και ζήστε με τους δικούς σας όρους αρκεί να μη βλάπτουν κανέναν γύρω σας. Βάλτε την ειλικρίνεια σε πρώτη θέση, γιορτάστε τα επιτεύγματά σας σε κάθε βήμα και βάλτε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δεξιότητες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη φήμη και με την επιτυχία σας θα βοηθήσετε στην ανύψωση της καριέρας σας. Ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος, θα φέρουν μεγάλες θετικές αλλαγές οπότε δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη.
Η χρονιά που έρχεται σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και θα πρέπει να είστε έτοιμοι. Αρχίστε να ακούτε τη διαίσθησή σας, καθώς θα σας βγάλει αρκετές φορές από αδιέξοδα. Μπορεί να έχετε άποψη για το πώς πρέπει να κάνετε τα πράγματα, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή επιλογή. Μην αφήσετε χώρο για συμβιβασμούς όταν δεν υπάρχει λόγος να κάνετε πίσω.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Φέτος θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να κάνετε ότι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά. Η αγάπη θα βρίσκεται παντού, επομένως τα πράγματα θα πάνε καλά ανάμεσα σας. Ενσωματώστε στην ερωτική σας ζωή το ρομαντισμό και πάθος και όχι απλά θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, ίσως αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με την απόκτηση ενός μωρού.
Οι ανύπαντροι θα έχετε αυξημένη τύχη στο συναισθηματικό τομέα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιος και Οκτώβριος. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας στα πιο απροσδόκητα μέρη. Πριν προχωρήσετε σε μία σχέση, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε και να καλωσορίσετε την αγάπη στην καρδιά σας.
Ορισμένα μέλη του οικογενειακού σας χώρου θα επαναστατήσουν χωρίς συγκεκριμένη αιτία και αυτή η συμπεριφορά τους δε θα σας ταιριάζει. Να είστε υπομονετικοί και να βρείτε τρόπους να τους φέρετε όλους κοντά. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι σημαντικό να δημιουργήστε καλύτερες σχέσεις μαζί τους.
Θα σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι σας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε ανθρώπους στη ζωή σας. Επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θα κρατήσετε κοντά σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εμπιστευθεί όσους έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Ενισχύστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες και δείξτε τα ταλέντα σας.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στην καριέρα σας, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να περάσετε ορισμένες προκλήσεις. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας θα χρειαστεί αρκετό χρόνο και ίσως μερικοί από εσάς θελήσετε να αλλάξετε εργασία. Δεν πρέπει να πιέζετε καταστάσεις, αλλά να είστε υπομονετικοί μέχρι όλα να πάρουν την τελική τους μορφή και να βρουν τη σωστή τους θέση.
Το 2023 θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, όπου θα γνωρίσετε νέους επενδυτές που θα ενθουσιαστούν με τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις προσφορές που θα σας γίνουν και μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά και δε θα έχετε τίποτα να σας ανησυχεί αφού η ροή των εσόδων σας θα είναι σταθερή. 
Βρείτε νέους τρόπους εισοδήματος για να τα αυξήσετε περισσότερο, ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε και μια επιχείρηση που θα σας αποφέρει χρήματα. Βέβαια, πριν κάνετε οποιοδήποτε μεγάλο άνοιγμα, αναζητήστε την καθοδήγηση ενός επαγγελματία.
 
Υγεία
Η υγεία σας θα είναι μέτρια προς καλή το 2023. Να προφυλάσσεστε από ιώσεις και ασθένειες το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Αρκετά σημαντικό θα είναι να προσέχετε και τη διατροφή σας. Αποφύγετε να τρώτε ανθυγιεινά φαγητά και προτιμήστε υγιεινές τροφές. Ναι μεν μπορείτε να απολαμβάνετε πρόχειρο φαγητό μια στο τόσο αφού δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό, αλλά δεν πρέπει να το κάνετε συνήθεια.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Θα απολαμβάνετε αφθονία και ευημερία για το καλύτερο μέρος του μήνα στον επαγγελματικό σας χώρο.
Φεβρουάριος: Πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Είστε ικανοί για σπουδαία πράγματα και πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας.
Μάρτιος: Προσεγγίστε τη ζωή με θετική στάση και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας ούτε δευτερόλεπτο. Την κατάλληλη στιγμή, όλα θα μπουν στη θέση τους.
Απρίλιος: Εργαστείτε για την επίτευξη σταθερότητας και τάξης στη ζωή σας. Σε ότι κάνετε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.
Μάιος: Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο χωρίς καθυστερήσεις. Επομένως, θα πρέπει να είστε επιμελείς.
Ιούνιος: Εκτιμήστε σωστά φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να είστε πάντα δίπλα τους όταν σας χρειάζονται.
Ιούλιος: Να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας.
Αύγουστος: Η καλή τύχη θα είναι παρούσα στις επαγγελματικές σας προοπτικές και θα αποκτήσετε όλα όσα πάντα θέλατε.
Σεπτέμβριος: Μάθετε να ακούτε το ένστικτό σας και να ακολουθείτε την καρδιά σας για να μην παρασύρεστε ποτέ.
Οκτώβριος: Θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.
Νοέμβριος: Να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις  που θα σας μάθουν νέες δεξιότητες για να βελτιώσετε τη ζωή σας.
Δεκέμβριος: Θα είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα που θα νοιάζονται για την ευημερία σας. Να είστε ευγνώμονες για την παρουσία τους στη ζωή σας.
 
Συμβουλή
Η χρονιά θα είναι καλή για να βρείτε τρόπους να προχωρήσετε προσωπικά και επαγγελματικά και να πετύχετε ευημερία. Βάλτε σε τάξη τη δική σας ζωή και μην ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Προετοιμαστείτε για αυτά που σας επιφυλάσσει το 2023.
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com