Social Icons

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αφήστε το σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας. Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.
 
ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει. Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην  πιέζετε καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας. Ναι είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.
 
ΙΧΘΥΣ: Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε.