Social Icons

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαλέξετε το σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία εκτός των άλλων θα έχει οικονομικό κόστος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους.
 
ΛΕΩΝ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους θα υποστείτε συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες με τρόπο όχι ευχάριστο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από το χαρακτήρα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών  που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζει μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ότι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια.