Social Icons

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο.
 
ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δε σας κοστίζει πολύ υλικά κάντε και κάποιες υποχωρήσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις και κοινωνικές προκαταλήψεις.