Social Icons

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023

Έρχεται το 2023 όπου αριθμολογικά θα είναι μια ενθάρρυνση για να αγκαλιάσετε το άγνωστο, να εξερευνήσετε τα ταλέντα σας και να μάθετε νέα πράγματα. Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δεξιότητες, τα χόμπι και τις ικανότητές σας για να βοηθήσετε άλλουςΗ νέα χρονιά θα σας ωθήσει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Χρειάζονται και τα δύο καθώς, το να αγαπήσετε τον εαυτό σας είναι απαραίτητο για την ηθική και συναισθηματική σας ανάπτυξη, ενώ το να αγαπάς τους άλλους βοηθάει στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησής σας. Μπορούμε λοιπόν να πούμε πως το 2023 θα είναι ένα κομβικό έτος που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και η ικανότητα λήψης διαισθητικών μηνυμάτων θα αυξηθεί
 
Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτόσαστε με διαφορετικό τρόπο για να πυροδοτήσετε καινοτομίες. Για να αναζωπυρώσετε τη δημιουργικότητά σας, συναναστραφείτε με δημιουργικούς ανθρώπους για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να σκεφτείτε νέες ιδέες. Παράλληλα, ενισχύσετε τη διόρασή σας εστιάζοντας στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας πιο βαθιά. 
 
Ας δούμε πιο αναλυτικά τους αριθμούς που εκπροσωπούν τη νέα χρονιά. Το 2023 χρησιμοποιεί το «2» δύο φορές. Γνωρίζοντας από την περσινή χρονιά ότι με το «2» δονείται η δυαδικότητα, η ισορροπία, η προσαρμοστικότητα, η πίστη, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία και η διπλωματία, είναι δεδομένο πως αυτό θα συμβεί και φέτος στο διπλάσιο. Σηματοδοτεί την ενσυναίσθηση, τη συνεργασία, την υπερευαισθησία, την εκτίμηση και την προσαρμοστικότητα.
 
Έχοντας και το «0» και πάλι όλα θα ξεκινούν από το μηδέν και εκεί θα τελειώνουν. Σαν αριθμός προσθέτει ιδέες για άγνωστα πράγματα και οδηγεί στην εξερεύνηση, άρα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος για αστάθεια. Ο τελευταίος αριθμός του 2023 είναι το «3». Αυξάνει τη δύναμη της σκέψης με προνοητικότητα, ενώ η συναισθηματική αύρα που εκπέμπει φέρνει ενέργεια για νέα ζωή και επικοινωνιακές δεξιότητες που θα εκφράζονται με πολλούς τρόπους.
 
Προσθέτοντας τους αριθμούς του 2023 ώστε να πάρουμε μονοψήφιο, μας δίνει το «7» (2+0+2+3=7) που αντιπροσωπεύει τη βαθιά σοφία, την ισορροπία, την αντίληψη και την πνευματικότητα. Θα οδηγήσει σε αλήθειες και γεγονότα που θα βγουν στην επιφάνεια, προσφέροντας περίεργα συναισθήματα και περισσότερες γνώσεις.
 
Η νέα χρονιά που εκπροσωπείται από τον αριθμό «7» θα έχει μια απήχηση ενδοσκόπησης, οπότε μπορείτε να περιγράψετε το 2023 σαν μια διαισθητική, ανοιχτόμυαλη, αμερόληπτη και εκλεπτυσμένη χρονιά. Είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε νέα σχέδια ή καινούριες επιχειρήσεις ανάλογα με τον τύπο της προσωπικότητάς σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια που θα υπάρχει και πραγματοποιήστε τα όνειρά σας. Έφθασε ο καιρός να βάλετε μπροστά τη δημιουργικότητά σας και ακολουθήσετε τα πάθη σας, σκορπίζοντας γύρω σας την ευτυχία και τη χαρά. 
 
Αριθμολογικά , λοιπόν, το 2023 θα σας προσφέρει πολλά αγαθά και το  μόνο αρνητικό χαρακτηριστικό θα είναι η δυσπιστία, η καχυποψία και η απομόνωση που θα σας καταβάλλουν όταν θα δυσκολεύεστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που θα σας απασχολούν. Όμως, η χρονιά θα είναι τόσο γεμάτη από θετικά χαρακτηριστικά που δε χρειάζεται να προβληματιστείτε για το τι θα κάνετε όταν έρθει εκείνη η ώρα.
 
Ο προσωπικός σας αριθμός κάθε χρονιάς είναι σημαντικός επειδή αποκαλύπτει γενικά θέματα στη ζωή σας. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή σας και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.
Για να βρείτε ποιο θα είναι το προσωπικό σας έτος το 2022, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «7».
 
Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.
(π.χ. γέννηση 15/6 συν το 6 που εκπροσωπεί το 2022. 1+5+6+7=19 (1+9)=1).
 
Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.
(π.χ. γέννηση 15/6 συν το 6 που εκπροσωπεί το 2022. 1+5+6+7=19 (1+9)=1).
Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του κάθε προσωπικού έτους για το 2023…
 
Προσωπικό έτος 1
Ο αριθμός του προσωπικού σας έτους υποδηλώνει την έναρξη νέων δεσμεύσεων και δραστηριότητες. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, για να κάνετε τη ζωή σας επιτυχημένη, συναρπαστική και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές. Θα είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου με πολλά ξεκινήματα. Μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε δουλειά ή να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα επηρεάσουν τη ζωή σας. Η φετινή χρονιά σας ζητάει να μείνετε πιστοί τόσο στον εαυτό σας όσο και στα πιστεύω σας και να μην διαφοροποιήσετε τις αξίες σας για να κάνετε άλλους ευτυχισμένους. Ίσως κάποιες φορές γίνετε γκρινιάρηδες και ευερέθιστοι, αλλά αυτό θα πρέπει να αλλάξει καθώς το αυτή θα είναι η μεταβατική σας χρονιά. Όσοι θα σας συναναστρέφονται θα έλκονται περισσότερο από εσάς, καθώς οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα βελτιωθούν. Τα οικονομικά σας προβλήματα δεν πρέπει να εμποδίζουν την προσωπική σας σχέση, αφού η ερωτική σας ζωή θα ευδοκιμήσει αν δεν εμπλακείτε σε καυγάδες. Προσπαθήσετε να επιτύχετε στόχους που αναβάλλατε εδώ και πολύ καιρό. Τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας θα σας βοηθήσουν, ακόμα κι όταν περνάτε δύσκολες στιγμές. Αν χάσετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί φέτος για ουσιαστικές αλλαγές, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον επόμενο κύκλο, δηλαδή άλλα εννέα χρόνια. Σαφώς θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, ωστόσο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τις ξεπεράσετε.
 
Προσωπικό έτος 2
Είναι μια χρονιά που θα συνεχίσετε να χτίζετε το μέλλον σας. Θα φέρει κοντά σας μέντορες, φίλους, δασκάλους, ακόμα και συνεργάτες. Η ενέργεια του προσωπικού σας έτους για το 2023, επικεντρώνετε στην ανάπτυξη, τη συνεργασία και την υπομονή. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα είναι οικονομικά ευημερούσα, οπότε μην επιτρέψετε σε κανέναν  να σας εμποδίσει να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας. Εάν μέχρι στιγμής έχετε επιτύχει πρόοδο, είναι επειδή είστε αποφασισμένοι να επικεντρωθείτε στην εκπλήρωση των στόχων σας. Στην αρχή τη χρονιάς που θα απαριθμήσετε τα σχέδια που θέλετε να πετύχετε μέχρι το τέλος του 2023, κρατήστε τα εφικτά και αγνοήστε φίλους που προσπαθούν να σας σύρουν προς τα πίσω. Είστε πολεμιστές και δεν τα παρατάτε εύκολα και ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές θυσίες για να φτάσετε στην επιτυχία που θέλετε. Εργαστείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας και μη στοχεύετε σε υψηλότερους  στόχους. Κάθε βήμα ανάπτυξης απαιτεί χρόνο. Κάντε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και μη μιμείστε άλλους. Κάτι αρκετά σημαντικό για τη νέα χρονιά θα είναι και κάποια από τα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας, καθώς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάστασή σας. Θυμηθείτε, λοιπόν, να είστε λίγο  καχύποπτοι με αυτούς που δίνουν παράσταση για να βγουν κερδισμένοι από εσάς.
 
Προσωπικό έτος 3
Έχετε μαζέψει εμπειρίες και αποκτήσατε τη σοφία που χρειάζεται για να σκεφτείτε φέτος τρόπους που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε πλήρεις. Το προσωπικό σας έτος θα εστιάσει στην εφευρετικότητά σας και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επαγγελματικά. Εστιάστε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και η εξέλιξή σας θα είναι φανταστική. Διαχωρίστε τις φιλοδοξίες σας σε μεγάλες και μικρότερες και χρησιμοποιήστε τις αλλαγές προς όφελός σας αφού η ικανότητά σας να πετύχετε εξαρτάται από την ικανότητά σας να τις εφαρμόσετε. Το 2023 θα είναι γόνιμο ανάλογα με τις πράξεις σας. Αφαιρέστε οτιδήποτε αρνητικό από τη ζωή σας, φιλτράρετε τις ιδέες σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο σας. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή. Χρησιμοποιήστε λόγια, πράξεις και ιδέες, για να προσελκύσετε την καλή ενέργεια. Κοινωνικές δραστηριότητες θα σας φέρουν χαρά και θα νιώσετε πιο σίγουροι και πιο αισιόδοξοι. Όσο περνάει ο καιρός θα παρατηρήσετε βελτιώσεις στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, καθώς μπορεί να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Σίγουρα δεν πρέπει να πιεστείτε και να φτάσετε στα άκρα. Θα σας παρουσιαστούν εξαιρετικές προοπτικές και σε εσάς εναπόκειται να τις διερευνήσετε και να τις αξιοποιήσετε. 
 
Προσωπικό έτος 4
Η φετινή χρονιά αριθμολογικά θα ζητήσει από εσάς να είστε πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Επικεντρωθείτε στο να παραμείνετε σταθεροί σε ότι έχετε χτίσει μέχρι τώρα και στη συνέχεια να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας εμποδίσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή σας. Σας αξίζουν υπέροχα πράγματα και σύντομα θα εμφανιστούν. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τη δουλειά και την ενδελεχή προετοιμασία σας. Για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να είστε επίμονοι και να αποφύγετε ανήθικες μεθόδους κέρδους. Η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση, οπότε μην κρατάτε μυστικά ή ψέματα που θα εμποδίσουν την ανάπτυξη και τη βελτίωσή σας. Θα λάβετε οικονομική υποστήριξη από οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσετε νέα επιχειρήματα. Συζητήστε προβλήματα που βλάπτουν τις σχέσεις σας για να αντέξετε σε δυσκολίες και μη μαλώνετε συνεχώς γιατί τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε απαραίτητες αλλαγές για να αντιμετωπίσετε το άγχος. Αλλάξτε ορισμένες από τις καθημερινές σας συνήθειες, για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Όταν θα νιώθετε ότι ο χρόνος κυλά εξαιρετικά αργά, ίσως απαιτείται να προχωρήσετε σε προσαρμογή πορείας και να αλλάξετε ιδέες και στρατηγικές. Το 2023 θα είναι μη παραγωγικό αν δεν προγραμματίσετε την επαγγελματική σας ζωή. 
 
Προσωπικό έτος 5
Το 2023 θα σας φέρει ενθουσιασμό, περιπέτεια και την ευκαιρία να φυτέψετε μερικούς σπόρους για τα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι είχατε ξεκινήσει και εργαστεί στο παρελθόν, θα πάρουν το δρόμο τους και τη σωστή τους θέση. Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές αλλαγές που μπορεί να συμβούν στη ζωή σας και προσαρμοστικοί για να οδεύσετε στην επιτυχία. Οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίσετε θα χρησιμεύσουν ως εφαλτήριο και όχι ως οπισθοδρόμηση. Οπότε μη φοβηθείτε γιατί στην πραγματικότητα, θα θριαμβεύσετε μέσα από εμπόδια. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών, ώστε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μην αφήνετε παλιά λάθη να σας κρατούν πίσω, αλλά αντίθετα μάθετε από αυτά και προχωρήστε. Οι θετικές αλλαγές θα έρθουν αν είστε πρόθυμοι να τις αγκαλιάσετε. Αφαιρέσετε τυχόν περισπασμούς που μπορεί να σας εμποδίσουν να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Σε θέματα σχέσεων θα είναι μια ήρεμη χρονιά, καθώς θα σας ενδιαφέρει λιγότερο να συμμετέχετε σε νέες γνωριμίες και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρείτε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θα είστε πιο υπεύθυνοι με τα χρήματά σας. Τα οδυνηρά μαθήματα του παρελθόντος είναι φρέσκα στη μνήμη σας και δε θα θέλετε να κάνετε τα ίδια οικονομικά λάθη. Φέτος αρπάξτε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και χρησιμοποιήστε τις για να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό στη ζωή σας. Μην περιμένετε να σας υποδείξει κάποιος άλλος τη σωστή διαδρομή. Μάθετε να βγάζετε  συμπεράσματα βασιζόμενοι στη δική σας κρίση.
 
Προσωπικό έτος 6
Η ενέργεια το 2023 επικεντρώνεται στο σπίτι, την οικογένεια και γενικά τις προσωπικές σας σχέσεις. Η χρονιά θα σας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να ενισχύσετε οικογενειακούς δεσμούς και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα αμβλυνθούν κάποια συγκρατημένα συναισθήματα. Θα υποστείτε επαγγελματικά πρόσθετες πιέσεις για να διατηρήσετε την κοινωνική σας, ενώ οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αυτή θα είναι μια χρονιά αφύπνισης και πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ότι όμορφο θα υπάρχει στη ζωή σας. Έχοντας αυξημένη την ανάγκη να είστε πιο υπεύθυνοι και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, θα θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή ζωή, με ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματικές επεκτάσεις με σοβαρότητα. Είστε υποχρεωμένοι να έχετε ειρηνικούς δεσμούς με κάθε άτομο που θα συναναστρέφεστε, ειδικά αν ανήκει στον προσωπικό σας κύκλο και να συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις όταν αυτές πραγματοποιούνται. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων του. Διατηρήστε την ηρεμία σας και μην περάσετε τα όρια που έχετε καθορίσει. Προσαρμοστείτε στο περιβάλλον εφόσον θέλετε να έχετε μπροστά σας μια συναρπαστική χρονιά γεμάτη αγάπη, περιπέτεια και νέες εμπειρίες.
 
Προσωπικό έτος 7
Η χρονιά έρχεται με πολλές συναισθηματικές αλλαγές σε φιλίες, ερωτικές σχέσεις, στο χώρο εργασίας, ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, θα συνειδητοποιήσετε ότι όλοι όσοι συναντάτε στο ταξίδι της ζωής είναι απλά ένας καθρέφτης που αντανακλάει οτιδήποτε συμβαίνει μέσα σας. Το 2023 είναι η χρονιά της ενδοσκόπησης και της προσωπικής σας ανάπτυξης. Η ζωή σας θα είναι πιο απλή σε σχέση με τα προηγούμενα ή τα επόμενα χρόνια, άρα σχεδιάστε σωστά τις κινήσεις σας και να είστε ήρεμοι. Χαλαρώστε και αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο να καλύψετε τις ανάγκες σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει, εστιάζοντας στο να δώσετε πρώτα χέρι βοηθείας στον εαυτό σας και στους άλλους αργότερα. Αποκτήστε γνώσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε γρηγορότερα στον τομέα που έχετε επιλέξει. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας λένε ότι δεν είστε αρκετά καλοί, γιατί θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες, αν ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θεωρείτε ευχάριστες. Αυτό που πρέπει να θυμάστε το 2023, είναι πως πρέπει να συγκεντρωθείτε μόνο στα καλά και να αφήσετε τα άσχημα, καθώς το αρνητικό μπορεί να σας παρασύρει προς τα κάτω αν δεν έχετε τη δύναμη να το ξεπεράσετε. Επομένως, θα πρέπει να αποφύγετε να εστιάσετε σε αυτό. Χρήσιμη συμβουλή είναι να μην ακούσετε κανέναν που θα προσπαθεί να σας πείσει ότι αυτή δεν είναι η χρονιά σας.
 
Προσωπικό έτος 8
Το προσωπικό σας έτος φέρνει πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας, να μεταμορφωθείτε και να αφυπνιστείτε. Κάνοντας το καλύτερο που μπορείτε, θα σας έρθουν υψηλά κέρδη. Πιέστε τον εαυτό σας και θα καταφέρετε απίστευτα πράγματα. Το 2023 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας, μια που οι  αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Ήρθε η ώρα να δουλέψετε περισσότερο και να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια, καθώς τίποτα δεν θα σας έρθει εύκολα. Αναπτύξτε προσωπικούς και επαγγελματικούς δεσμούς με άλλα άτομα και ζητήστε τη συμβουλή τους εάν βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Εκτιμήστε αυτούς που βλέπουν την αξία σας και προσπαθούν ενεργά να σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Επειδή οι άλλοι προοδεύουν εσείς μη μείνετε στάσιμοι. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, τροφοδοτήστε το πάθος σας και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας. Μην ενδώσετε σε αισθήματα αγανάκτησης αν διαπιστώσετε ότι ορισμένες σχέσεις σας έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές. Σε περιόδους που διαπιστώσετε ότι οικονομικά μπλοκάρατε, αγκαλιάστε τη θετικότητα και οι περιστάσεις θα αρχίσουν να λειτουργούν προς όφελός σας. Εναπόκειται σε εσάς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Η χρονιά συνδέεται με την ευημερία και την πρόοδο, οπότε αν ευημερούσατε τα χρόνια που προηγήθηκαν, τότε φέτος θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.
 
Προσωπικό έτος 9
Το 2023 μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε εσάς που δεν επιθυμείτε αλλαγές, αλλά χωρίς αυτές η ζωή γίνεται στάσιμη. Προετοιμαστείτε για το μέλλον και αναλογιστείτε τα επιτεύγματά σας κάνοντας μια εις βάθος ανάλυση των επιλογών και των πράξεων του παρελθόντος. Είστε ελεύθεροι να κάνετε κινήσεις που κρίνονται κατάλληλες. Παραμείνετε ευγενικοί και συμπονετικοί, ώστε οι άλλοι να εξακολουθούν να σας βλέπουν ως πρότυπο και να σας εκτιμούν. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν, ενώ η καλή τύχη θα ρέει ελεύθερη προς την κατεύθυνση σας. Η προθυμία σας να βοηθήσετε τους γύρω σας, θα είναι η διασφάλισή σας ότι θα ανταμειφθείτε. Αξιολογήστε τα γεγονότα και αν είστε ευχαριστημένοι με την εξέλιξη των τελευταίων χρόνων, συμβάλετε στην οικονομική σας άνοδο με νέες επενδύσεις και μελετημένες κινήσεις. Η επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια θα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Ο προσωπικός σας αριθμός είναι μια προειδοποίηση ότι πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να κερδίσετε σοφία από τα λάθη του παρελθόντος. Κανένας δεν είναι τέλειος και ίσως τα ελαττώματά σας να προέρχονται από ένα βαθύ μέρος της καρδιάς σας. Συνεχίστε να εργάζεστε για το καλύτερο και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας. Αυτή θα είναι η χρονιά σας, επομένως, θα πρέπει να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται.
Στο φετινό σας ταξίδι, η λογική θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός σας. Μην αφήσετε την απληστία να θολώσει την κρίση σας. Χρειάζεται μόνο υπομονή και ισχυρή θέληση.