Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σημαντικές αλλαγές θα μπουν σύντομα στη ζωή σας και για να υπάρξει βελτίωση θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε. Μην φοβάστε να κάνετε τα πράγματα αλλιώς, καθώς το διαφορετικό πολλές φορές δίνει τη δυνατότητα να μάθετε νέα πράγματα και να εφαρμόσετε νέες δεξιότητες στη ζωή σας. Το 2023 θα πάρετε σοφές αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. 
 
Ξεκινήστε να χτίζετε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να χάσετε σε περιττά πράγματα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και ξεκινήστε να το επιδιώκετε, αλλά να θυμάστε να μην είστε παρορμητικοί στην προσέγγισή σας.
 
Η νέα χρονιά προβλέπει ότι μπορείτε να επιτύχετε επιχειρηματικά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σας, εφόσον αποφασίσετε να εργαστείτε εντατικά και με θετική στάση. Η διατήρηση κοινωνικών σχέσεων με συνεργάτες και άτομα κύρους κρίνεται απαραίτητη.
 
Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος θα φέρουν σημαντικά κέρδη, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα περισσότερο. Θα υπάρξει ένας συνολικός μετασχηματισμός, όπου θα μπορείτε να αλλάξετε από το στυλ σας, μέχρι σημαντικά πράγματα. Επιβάλλετε να βάλετε όρια μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης, χωρίς να παραμελήσετε κανέναν τομέα από τους δύο.
 
Ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι δύο σημαντικοί μήνες για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, ενώ οι οικονομικές σας ανησυχίες θα μειωθούν σημαντικά.
Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή το 2023 θα είναι αρμονική, ενώ το ίδιο κλίμα θα επικρατεί στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Διατηρήστε σωστές επαφές για να έρθετε πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Παραμείνετε θετικοί και απολαύστε τη ζωή με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και την οικογένειά σας.
 
Φέτος θα πετύχετε πολλά παίρνοντας ρίσκα και όχι καθισμένοι στην άκρη και παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις. Βγείτε έξω από το καβούκι σας και ξεκινήστε τα σχέδιά σας. Σπουδαία έργα θα υπάρξουν στη ζωή σας, αν εκτιμήσετε σωστά τις ικανότητες σας. Η θετική στάση και η αισιοδοξία, θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2023 θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε ευνοϊκό κλίμα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα στις συναισθηματικές. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε στη σχέση με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι και μην ακούσετε τρίτα πρόσωπα που σκοπό τους έχουν να ανακατευτούν στη ζωή σας, μεταφέροντάς σας αρνητικά λόγια. Θέστε ξεκάθαρα όρια για να κρατήσετε μακριά τους ζηλιάρηδες. Η ειρήνη και η αρμονία θα επικρατήσουν γιατί κάνετε τα σωστά πράγματα. 
Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να βγαίνετε ξανά. Έχει περάσει καιρός από τότε που ήσασταν πιο δοτικοί με τους γύρω σας και φέτος θα νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη και να της δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται υπέρ σας, επομένως τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και προς όφελός σας.
Σε οικογενειακό επίπεδο δημιουργήστε αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βρείτε τρόπους επίλυσης διαφορών που έχουν προκύψει μεταξύ σας πριν τα πράγματα ξεφύγουν. Γίνετε το άτομο που μπορούν να βασιστούν και να τους οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.
Οι φιλικές σας σχέσεις θα είναι εντυπωσιακές, καθώς φροντίζετε για τις φιλίες σας και εκτιμάτε τη θετική επίδραση που σας αφήνουν. Φέτος, θα έχετε έντονα τη διάθεση να εξυπηρετείτε άλλους, γιατί θα θέλετε να βλέπετε γύρω σας ευτυχισμένα πρόσωπα.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Επιτυχημένες και ουσιαστικές σχέσεις θα απολαύσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο με το ξεκίνημα της χρονιάς. Δε θα έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας και θα ξέρετε πως θα ακουστείτε και θα σας προσέξουν.
Διαλέξτε προσεκτικά στόχους και σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε, καθώς σε κάποια από αυτά θα δυσκολευτείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας στηρίξουν και μόνοι σας θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να προχωρήσετε.
Μόνο εσείς μπορείτε να προσδιορίσετε και να καταλάβετε τι είναι καλό για εσάς. Μείνετε σε ότι μπορεί να σας φέρει καινούριες ευκαιρίες στο δρόμο σας και να σας ανυψώσει ηθικά, επαγγελματικά, αλλά και συναισθηματικά.
Η οικονομική σταθερότητα θα είναι αρκετή, ώστε να σας επιτρέψει να φροντίσετε τις ανάγκες σας, να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην ξοδεύετε υπερβολικά μια που οι αλόγιστες σπατάλες, μπορούν  να σας επαναφέρουν στο μηδέν. Η εξοικονόμηση πόρων κρίνεται σημαντική, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το 2023 αρκετοί από εσάς να δεχθείτε μια κληρονομιά.
 
Υγεία
Για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα έχετε καλή υγεία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να συνεχίσετε να τη διατηρείτε άριστη. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε σωστό πρόγραμμα διατροφής, κοιμάστε αρκετά και ασκείστε όσο χρειάζεται. Στιγμές που θα σας πιάνουν διάφορα συμπτώματα που θα σας προκαλούν φόβο, προτιμήστε από το να παίξετε το γιατρό να ζητήσετε ιατρική βοήθεια ακόμα και αν είναι της φαντασίας σας, ώστε να αποβάλλετε το άγχος του φόβου.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Ο πρώτο μήνας της χρονιάς σας αφήνει να ζήσετε αναπόσπαστοι όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Φεβρουάριος: Άκρως ερωτικός ο δεύτερος μήνας για να τον περάσετε με το σύντροφό σας ή να δημιουργήσετε αναμνήσεις με αυτούς που αγαπάτε περισσότερο.
Μάρτιος: Είναι καιρός να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας και να ακολουθήσετε έναν δρόμο που δε θα σας οδηγήσει σε πτώση.
Απρίλιος: Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας, αλλά πρέπει να ακολουθήσετε μόνο αυτές που θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στους στόχους σας.
Μάιος: Εργαστείτε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι θα πετύχετε τα σχέδιά σας. Η τεμπελιά δε θα πρέπει να αποτελεί μέρος της ζωής σας.
Ιούνιος: Η αναβλητικότητα είναι ο εχθρός της προόδου, οπότε χρησιμοποιήστε σωστά τον χρόνο σας. 
Ιούλιος: Ξεκολλήστε από το παρελθόν και μην το αφήνετε να καθορίσει τη ζωή σας.
Αύγουστος: Το μέλλον σας διαφαίνεται λαμπρό, επομένως συνεχίστε το μονοπάτι που ακολουθείτε και θα κάνετε σπουδαία πράγματα.
Σεπτέμβριος: Ακούστε τα ένστικτό σας και συνδυάστε το με συμβουλές που σας δίνουν άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να τους εμπιστεύεστε.
Οκτώβριος: Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί μια λάθος κίνηση θα θέσει σε κίνδυνο τη γενική σας ευημερία.
Νοέμβριος: Επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και θα λάβετε περισσότερα κέρδη από όσα περιμένατε.
Δεκέμβριος: Μην κάνετε συμφωνίες για τις οποίες δεν είστε σίγουροι, επειδή σας φαίνονται ωραία αυτά που σας προτείνουν.
 
Συμβουλή
Παραμείνετε ρεαλιστές σε στόχους, σχέδια και φιλοδοξίες. Ζήστε τη ζωή που σας κάνει να νιώθετε άνετα και όχι να είστε αναγκασμένοι να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με ψέματα. Να είστε ειλικρινείς, μοναδικοί και να κάνετε αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από όλους τους άλλους. Δύσκολες στιγμές θα υπάρχουν πάντα, αλλά πρέπει να παραμείνετε δυνατοί και αισιόδοξοι καθώς οι καλύτερες μέρες έρχονται. 
 
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com