Social Icons

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσο καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.
 
ΛΕΩΝ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων που χρησιμοποιούν το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους.
 
ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι. Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει.