Social Icons

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε ένα βήμα πίσω γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες. Όταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.
 
ΛΕΩΝ: Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια. Μπορεί η μέρα να απαιτεί αποφασιστικότητα αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλετε για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες. Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους.