Social Icons

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δε θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δε θα είναι παροδική.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.
 
ΛΕΩΝ: Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογία σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Έχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δε θα σας είναι δύσκολο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε και επιβάλετε να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούν.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί χρήσιμη. Η μέρα ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.