Social Icons

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αποβάλετε ότι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφοσιωθείτε σε ότι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους. Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δε θα διασφαλίσει το μέλλον σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.
 
ΙΧΘΥΣ: Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ότι δε σας αφορά.