Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

Η νέα χρονιά υ
πόσχεται σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στις ερωτικές σχέσεις, καθώς και στα επιχειρηματικά  εγχειρήματα. Δίνει όλες τις προοπτικές να φτάσετε ψηλά, αλλά ταυτόχρονα να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις.
 
Το 2023 ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται ανάδομα στον Αιγόκερω έως τις 18/1. Και ενώ όλοι οι πλανήτες θα βρεθούν σε ανάδρομη πορεία μία φορά μέσα στη νέα χρονιά, ο Ερμής θα οπισθοδρομήσει συνολικά άλλες 3 φορές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει δισταγμός σε αποφάσεις και αναποφασιστικότητα. Εννοείται πως οι επιρροές θα υπάρχουν σε γενικό επίπεδο, βάζοντας στο στόχαστρο και την παγκόσμια ηγεσία.
 
Στα μέσα του Φεβρουαρίου θα υπάρξει μια αλλαγή στις φιλοδοξίες, αλλά οι οικονομικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι απρόβλεπτες και η ανησυχία θα εναλλάσσεται με την αισιοδοξία. Κατά το δεύτερο τρίμηνο θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, βοηθώντας σας να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας και να προχωρήσετε δυναμικά.
 
Αρχές Μαρτίου ο Κρόνος αλλάζει θέση περνώντας από τον Υδροχόο στους Ιχθείς, γεγονός που σημαίνει ότι θα μειωθεί σημαντικά η φαντασία και η ονειροπόληση και θα αρχίσετε πλέον να είστε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Γνωρίζοντας πως στα τέλη του μήνα και ο Πλούτωνας θα μετακινηθεί από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, είναι σίγουρο πως αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μέλλον σας και να επενδύσετε σε αυτό και ότι μπορεί να σας επιφυλάσσει. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτό το διάστημα και εργαστείτε για να αφήσετε πίσω καταστάσεις άχρηστες, να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να κατανοήσετε το παρόν. σήμερα. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας θα είναι χορηγοί στις προσπάθειές σας, γεμίζοντάς σας ενέργεια.
 
Ο Δίας μέχρι τα μισά Μαΐου που θα βρίσκεται στον Κριό, βοηθάει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να ξεκινήσουμε νέα σχέδια και στόχους, αλλά στη συνέχεια που αλλάζει και περνάει στον Ταύρο έχοντας συντροφιά τον Ουρανό, θα σας πιέζει να αλλάξετε στρατηγικές, μεθόδους, ακόμα και εργασία. Ευκαιρίες θα υπάρχουν περισσότερες απ’ ότι πιστεύετε, αλλά θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι για να ξεχωρίσετε εκείνες που προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια και δεν είναι προσωρινές.
 
Από τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο έκφρασης, καθώς οι απότομες συμπεριφορές και στα απρεπή σχόλια θα σας ζημιώσουν και θα είστε χαμένοι σε κάθε σύγκρουση. Εάν δε θέλετε να χάσετε το δίκιο σας, μετρήστε τα λόγια σας και μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις μέχρι το Σεπτέμβριο.
 
Από τα μέσα Ιουλίου και μετά, το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο για να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους.
 
Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα σας δοθούν απλόχερα οι ευκαιρίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 

Κατά το 2023 θα πραγματοποιηθούν και 4 εκλείψεις:
-         Στις 20/4 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, ωθώντας σας σε αλλαγές που θα σχηματίσουν νέες προοπτικές για την επαγγελματική σας πορεία. Κρατήστε σχέδια που έχουν δυνατότητες προσαρμογής σε νέα δεδομένα και μην ασχοληθείτε με ανούσιες υποθέσεις που απλά θα τρώνε το χρόνο σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.
-         Στις 5/5 πραγματοποιείται παρασκιώδης Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, δημιουργώντας σας προβλήματα και διλήμματα σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Ηρεμήστε και κρατήστε τις ισορροπίες, καθώς η ένταση και τα νεύρα θα σας μπερδέψουν περισσότερο, παρά θα σας βοηθήσουν. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.
-         Στις 14/10 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό, θυμίζοντάς σας πως δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν και πάντα υπήρχαν άτομα που σας σκέφτονται και μπορείτε να στηριχθείτε πάνω τους, απλά σας άρεσε να τα προσπερνάτε. Αλλάξτε τακτική πια και σταθείτε δίπλα τους, για να εισπράξετε ότι καλό έχουν να σας δώσουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου.
-         Στις 28/10 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και θα μπερδευτούν οι σκέψεις αλλά και η κρίση σας. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και μην αφεθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις, που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.
 
Και αφού έχετε πάρει μια γεύση από το τι να περιμένετε το 2023, η επόμενη ερώτηση είναι σίγουρα ποιο ζώδιο θα είναι πιο ευνοημένο. Η νέα χρονιά κατά κάποιο τρόπο θα βαδίσει στα χνάρια της προηγούμενης που φρόντισε λίγο ή πολύ να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο, οπότε υποδεχθείτε την με χαμόγελο και όχι κατσουφιάζοντας. Δεχθείτε τα δώρα που θα σας φέρει, διαφορετικά για τον καθένα και στην όποια δυσκολία μη βιαστείτε να γκρινιάξετε αφού γνωρίζετε πως μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο.
 
Στις πρώτες θέσεις εύνοιας και τύχης για το 2023 φιγουράρουν ο Κριός, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως. Οι Κριοί θα δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά και όλα να μπαίνουν στη θέση τους. Οι Ταύροι να είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα ακολουθήσει, αφού όλα θα είναι πιθανά. Οι Σκορπιοί θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που έχετε κάνει να πετύχετε και θα συνεχίσετε δυναμικά. Οι Αιγόκεροι θα βιώσετε την απόλυτη επιτυχία και τύχη, άρα ήρθε η στιγμή να βγείτε από το καβούκι σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Τα υπόλοιπα ζώδια θα έχετε άπλετες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να είστε στο επίκεντρο, οπότε θυμηθείτε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μη χάσετε καμία σημαντική.
 
Ας δούμε τώρα πως θα κινηθεί συνοπτικά η χρονιά στα 12 ζώδια. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις πατήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί το κάθε ζώδιο.
 
Κριός
: Ένα νέο κεφάλαιο θα ξεδιπλωθεί στην ερωτική σας ζωή το 2023. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια καλή χρονιά για να ξεκινήσετε αλλαγές, ιδιαίτερα τον Απρίλιο. Οι δεσμευμένοι θα επιθυμείτε να βρείτε νέους σκοπούς και ενδιαφέροντα στη σχέση σας, όπου θα απολαμβάνετε να εξερευνάτε με τον σύντροφό σας. Βέβαια, αυτό συνεπάγεται εφόσον δεν έχετε απομακρυνθεί οριστικά μαζί τους. Εάν υπάρχει ήδη μεγάλη απόσταση μεταξύ σας, μάλλον αυτή η χρονιά σηματοδοτεί το χωρισμό σας.
Από πλευράς καριέρας ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο. Το διάστημα από τον Απρίλιος και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα είναι καταλυτικό, για να αναζητήσετε ευκαιρίες, να αλλάξετε την καριέρα σας και γενικά την κατάστασή που βρίσκεστε. Τολμώντας θα εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας με την πρόοδο που θα κάνετε
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Κριός 2023.
 
Ταύρος:
Το 2023 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τα μέσα Μαΐου, γεγονός που θα σας φέρνει στο επίκεντρο και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η έκλειψη του Απριλίου μπορεί να είναι εξαιρετική από πλευράς συναισθήματος και πάθους, αλλά θα κρύβει πολλές συγκρούσεις που θα πρέπει να αποφύγετε.
Από το Μάιο θα αρχίσετε να στοχεύετε σε νέες πρωτοβουλίες, ενώ θα αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και σχέδια που θα σας παρέχουν περισσότερη πληρότητα και σταθερότητα. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Ταύρος 2023.
 
Δίδυμοι:
Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα έχετε αυξημένη την τάση να βρίσκεστε εκτός σπιτιού και να απολαμβάνετε τις συναναστροφές σας με φίλους. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον τόσο αισιόδοξο και παθιασμένο όσο εσείς. Από τα μέσα Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου και από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι φέτος θα είναι η χρονιά που θα πάρετε οριστικές αποφάσεις για τη σχέση μας, ότι και αν συνεπάγεται αυτό.
Το 2023 θα είναι σημαντικό και για την καριέρα σας, οπότε φροντίστε να κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος και αφήστε στην άκρη την ονειροπόληση, για να μην έχετε προβλήματα. Μπορείτε να πετύχετε νέους στόχους αν μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτούς.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Δίδυμοι 2023.
 
Καρκίνος:
Ο πρώτος μήνας του 2023, αλλά και το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, θα σας προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Δώστε χώρο και χρόνο στο σύντροφό σας για να συνδεθείτε και να βρείτε κοινή πορεία πλεύσης. Μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον, ώστε οι αποφάσεις σας να είναι κοινές. Οι ελεύθεροι συναναστραφείτε με νέα πρόσωπα και βρείτε το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.
Φέτος μπορείτε να ανεβείτε τα σκαλιά τη επιτυχίας και να καλυτερεύσετε το μέλλον σας, ειδικά το Μάιο και τον Ιούνιο που θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί μήνες. Συνεργαστείτε με νέες ομάδες, αφήστε πίσω σας σχέδια που δεν έχουν πλέον απήχηση σε εσάς, αλλά αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Καρκίνος 2023.
 
Λέων:
Η νέα χρονιά σας βρίσκει έτοιμους να επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή με νέα πρόσωπα και ίσως εκπλαγείτε και οι ίδιοι με κάποια άτομα που θα νιώσετε να σας ελκύουν περισσότερο. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να πειραματιστείτε με νέες σχέσεις και να παρασυρθείτε σε άγνωστα μέρη για εσάς. Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα ευνοεί συναρπαστικές αλλαγές.
Επίσης, θα αποκτήσετε την ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως και στην καριέρα σας μετά το πρώτο τρίμηνο του 2023, καθώς το διάστημα μετά θα είναι ιδανικό για να προγραμματίσετε αλλαγές. Η έκλειψη του Απριλίου σας αφήνει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε στόχους και σχέδια και να δουλέψετε αναπόσπαστοι.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Λέων 2023.
 
Παρθένος:
Το 2023 θα εκτιμήσετε την ηρεμία, την αρμονία και τη σταθερότητα που θα υπάρχει κυρίως στις σχέσεις σας. Κάπως έτσι θα αρχίσετε να αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας οπότε οι ελεύθεροι παραμείνετε δραστήριοι και αναζητήστε νέο σύντροφο, ενώ οι δεσμευμένοι εκτιμήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να κάνετε τη σχέση σας μια ζεστή φωλιά.
 Όσο περισσότερο μάθετε να αγκαλιάζετε τη διαφορετικότητα, τόσο περισσότερο θα απολαμβάνετε τη νέα χρονιά. Ακολουθήστε τη ροή για να πετύχετε περισσότερα σε επαγγελματικό επίπεδο και να είστε ανοιχτοί σε νέα έργα.
Πατήστεεδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Παρθένος 2023.
 
Ζυγός:
Το 2023 θα σας ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις σε ότι θα σχετίζεται με τα οικογενειακά και προσωπικά σας θέματα. Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να διαπραγματευτείτε αυτά που θέλετε. Όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε το άτομο που θα γίνει σύντροφός σας.
Όσον αφορά την επαγγελματική σας πορεία, από την αρχή του έτους, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα συνεχίσουν ύστερα από τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Ο Απρίλιος θα συνεχίσει να είναι ένας καλός μήνας για να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας, χωρίς να βιαστείτε. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Ζυγός 2023.
 
Σκορπιός:
Σοβαρές εργασιακές αποφάσεις θα προκύψουν το 2023. Νέες συμφωνίες και συνεργασίες θα κρατούν το κλειδί της επιτυχίας. Το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την καριέρα σας, αλλά επειδή οι αλλαγές θα επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι σωστές. 
Επενδύστε στην ερωτική σας ζωή το Μάιο, καθώς θα υπάρχει λίγο περίεργο κλίμα ενώ νέα πρόσωπα και καινούριες σχέσεις θα έρθουν να ταράξουν τα νερά. Ίσως γνωρίσετε κάποιον εκεί που δεν το περιμένατε ή ερωτευτείτε κάποιον που δε θα σκεφτόσασταν ποτέ.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Σκορπιός 2023.
 
Τοξότης:
Εάν η ερωτική σας ζωή ήταν άτονη και βαρετή, το 2023 έρχεται για να ταράξει τα νερά και να φέρει ζωή και φως. Αυτή θα είναι η χρονιά για να δυναμώσετε απέναντι σε καταστάσεις και το πλανητικό σκηνικό θα στηρίζει τις προσπάθειές σας από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τον Απρίλιο. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική σας θέση.
Μέχρι τα τέλη Μαΐου θα είστε αρκετά απασχολημένοι και με θέματα καριέρας, οπότε φροντίστε να θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας από τα τέλη Φεβρουαρίου, ώστε να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες για να αλλάξετε τα πράγματα προς όφελός σας φτάνοντας στα μέσα του έτους. 
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις – Τοξότης 2023.
 
Αιγόκερως:
Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Είναι βέβαιο πως το 2023 θα είναι η χρονιά σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Υιοθετήστε νέους τρόπους προσέγγισης για να γνωρίσετε κάποιον, αλλά και για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Θα εκπλαγείτε από τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν, ειδικά τον Απρίλιο και το Μάιο.
Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε αλλαγές στην καριέρα σας, αφού θα βρίσκεστε σε διαδικασία μεταμόρφωσης και τα επαγγελματικά σας θα σας ωθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να αγκαλιάστε τις νέες επιλογές.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Αιγόκερως 2023.
 
Υδροχόος:
Το 2023 θα σας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και ευκαιρίες, για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας αλλά και για να αγκαλιάσετε μια νέα καθημερινότητα που θα αλλάξει το πρόγραμμά σας βήμα- βήμα. Ωστόσο, για να σημειώσετε πρόοδο θα πρέπει πρώτα να βρείτε τα κίνητρα που θα σας οδηγήσουν να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.
Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα σας οδηγήσουν  να αλλάξετε αρκετές από τις συνήθειές σας και να ασχοληθείτε με διαφορετικά πράγματα. Αν σχεδιάζετε να επισημοποιήσετε σχέσεις ή να αποκτήσετε απογόνους, αυτή είναι η χρονιά που θα συμβεί το απροσδόκητο.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Υδροχόος 2023.
 
Ιχθείς:
Το 2023 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή. Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου, εκτιμήσετε τη μαγεία του ρομαντισμού που θα υπάρχει στη ζωή σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.
Είναι πιθανό να σκεφτείτε να αλλάξετε συνεργάτες ή εργασία και η αλλαγή δε θα είναι τόσο τρομακτική όσο τα προηγούμενα χρόνια, αφού νέα δεδομένα που θα εμφανιστούν μπροστά σας θα σας προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, συλλέξτε πληροφορίες και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Πατήστε εδώ για περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις –Ιχθείς 2023.