Social Icons

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Το πιο αποτελεσματικό σας όπλο θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Σκόπιμο είναι να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει και να μειώσει τις αποδόσεις σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.
 
ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να κάνετε πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου, δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στυλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης. Τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι σας και στην ψυχή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στο κοινωνικό σας περίγυρο το σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.
 
ΙΧΘΥΣ: Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις.