Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΙΧΘΕΙΣ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Οι προβλέψεις του 2023 για εσάς υποδηλώνουν ότι θα ανανεώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα εκτιναχθεί στα ύψη και κατά συνέπεια θα αναλάβετε νέα εγχειρήματα. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά θα τις ξεπεράσετε με διακριτικότητα και διατηρώντας τις ισορροπίες.
 
Οικονομικά θα έχετε μια αρκετά καλή χρονιά, παρόλο που η ενέργειά σας θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Στις οικογενειακές σας σχέσεις θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά θα μειωθούν και θα βελτιωθεί η κατάσταση μετά τον Απρίλιο. 
 
Θα έχετε αρκετό δρόμο να διανύσετε για να επιτύχετε σταθερότητα στη ζωή σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όμως, παραμείνετε αισιόδοξοι και αρπάξτε κάθε ευκαιρία που θα εμφανίζεται στο δρόμο σας.
 
Το 2023 θα επιτύχετε ανάπτυξη και η ζωή σας δεν θα παραμείνει στην ίδια θέση γιατί είστε αποφασισμένοι να τα πάτε καλύτερα. Περιβάλετε τον εαυτό σας με θετικές επιρροές και ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε και να ακουμπήσετε πάνω τους αν χρειαστεί.
 
Το δεύτερο εξάμηνο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ενδοσκόπηση στα πεπραγμένα σας και να βάλετε τάξη στα όνειρά σας. Οι αλλαγές ποτέ δεν είναι εύκολες, αλλά πολλές φορές κρίνονται απαραίτητες για να καλυτερέψει το παρόν και το μέλλον.
 
Θα έχετε όσο χρόνο χρειαστεί για να διορθώσετε τα πράγματα που πάνε στραβά στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας θα ευδοκιμήσουν. Μην απαξιώνετε ή αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, αν κάποιοι δεν πιστεύουν σε εσάς και λένε πράγματα για εσάς που σας στενοχωρούν. Γνωρίζετε τον εαυτό σας καλύτερα και δεν πρέπει να δώσετε βάση.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Σχέσεις εξ’ αποστάσεως θα μπορέσουν φέτος να ευδοκιμήσουν και τα χιλιόμετρα που θα σα χωρίζουν δε θα είναι ικανά να μπουν εμπόδιο στα συναισθήματά σας.
Οι δεσμευμένοι ίσως χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερο με το ταίρι σας και να διαχειριστείτε καταστάσεις μεταξύ σας, βρίσκοντας κοινούς τρόπους αντιμετώπισης και όχι ο καθένας μόνος του. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να προσεγγίσετε το πρόβλημα, δεν είναι κακό να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικού.
Φροντίστε να επιτύχετε αρμονία στον προσωπικό σας χώρο, καθώς η οικογένεια θα έχει για εσάς μεγάλη σημασία και πληγώνεστε όταν δεν έχετε καλές σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μειώστε τις ευθύνες που έχετε απέναντι τους και χειριστείτε μόνο αυτές που μπορείτε. Τις υπόλοιπες αφήστε τις σε όσους είναι ικανοί να τις αντιμετωπίσουν.
Κρατήστε κοντά σας πολύτιμους φίλους που μπορούν να σας στηρίξουν σε δύσκολες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και θα είστε ευγνώμονες για την παρουσία τους. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και πάρτε μέρος σε ομάδες που υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς φέτος θα σας ενοχλούν οι διακρίσεις στην κοινωνία. 
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε, άρα η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία. Ακόμα και αν θα πρέπει να ανταγωνιστείτε άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας, έχετε τη δυναμικότητα και το σθένος για να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά ου σας ανήκουν. Σταθείτε στο ύψος σας και μην αφήσετε κανέναν να σας εκφοβίσει ή να σας υποτάξει, όταν πρόκειται για την επαγγελματική σας πρόοδο.
Οδηγήστε τη ζωή σας προς τη σωστή κατεύθυνση και ασκήστε θετικές επιρροή στους ανθρώπους που σας κοιτάζουν ψηλά. Σε ότι κάνετε για να πετύχετε περισσότερα σχετικά με το επάγγελμά σας, μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.
Οι οικονομικές σας απολαβές θα βελτιωθούν αισθητά και θα πρέπει να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά και για τα σχέδια σας που έφεραν περισσότερα εισοδήματα. Θα διαπρέψετε σε ότι στόχο θέσετε, διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερό εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας.
Μέχρι το Μάιο μπορεί να νιώσετε ότι ορισμένες συνεργασίες δεν αποδίδουν, αλλά με υπομονή θα λάβετε τις ανταμοιβές που περιμένετε. Από τον Ιούλιο και μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αλλά να εκμεταλλευτείτε και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Υγεία
Οι πλανήτες δε φαίνεται φέτος να είναι τόσο ευθυγραμμισμένοι προς όφελός σας, άρα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας . Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις και θα είστε καλά. Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σα για ξεκούραση, χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση. Έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα βοηθούν στην καλή ψυχολογική διάθεση και στην καθημερινή σα ισορροπία.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Το 2023 ξεκινάει με σημαντική βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα.
Φεβρουάριος: Η αγάπη θα βρίσκεται στον αέρα και θα τη ζήσετε δεσμευμένοι και ελεύθεροι.
Μάρτιος: Κάποιοι φίλοι θα σας προδώσουν, επομένως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας.
Απρίλιος: Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα αποκτήσετε φίλους που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας.
Μάιος: Πρέπει να καταλάβετε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, οπότε μην αμφισβητείτε τα πάντα. 
Ιούνιος: Οι επενδύσεις που κάνατε θα αποφέρουν αποτελέσματα για τα οποία θα είστε περήφανοι.
Ιούλιος: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε ότι κάνετε, αλλά μην βιάζεστε να κάνετε πράγματα χωρίς να τα σκεφτείτε καλά.
Αύγουστος: Θα ζητήσετε συγχώρεση από άτομα που έχετε αδικήσει και θα προχωρήσετε πιο άνετα τη ζωή σας.
Σεπτέμβριος: Επεκτείνετε τα σχέδιά σας, αρκεί να είστε έτοιμοι να δουλέψετε εντατικά και με προσήλωση.
Οκτώβριος: Θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και σπουδαία πράγματα θα έρθουν στη ζωή σας.
Νοέμβριος: Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι αδύναμο.
Δεκέμβριος: Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο απ’ ότι σας αξίζει γιατί είστε ικανοί για σπουδαία πράγματα.
 
Συμβουλή
Η χρονιά που θα διανύσετε μπορεί πολλές φορές να σας φανεί προκλητική, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή και όχι να τα παρατήσετε. Κάντε το καθήκον σας, διατηρήστε τον έλεγχο της ζωής σας και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Ακολουθήστε την καρδιά σας και υποδεχθείτε πρόοδο, αφθονία και ευημερία.
Κάντε ότι σας κάνει χαρούμενους και σχετιστείτε με όσους βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας, εφόσον δεν τα παρατάτε όταν ζείτε δύσκολες στιγμές.
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com