Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2023 θα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε σχέδια. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε πόσο καλύτερη μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας. Ναι μεν τίποτα δεν έρχεται εύκολα, αλλά δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας κάποιες θυσίες, θα πετύχετε ότι θέλετε και ακόμα περισσότερα.
Όλα θα βελτιωθούν, οπότε μην τα παρατήσετε αλλά αποδεχθείτε τη θετική πρόοδο που θα υπάρχει. Εργαστείτε για την επίτευξη σταθερότητας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
Η φετινή χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς θα είναι άκρως επιτυχημένη, όσο αφορά την καριέρα και τον τρόπο ζωής. Θα επιθυμείτε την πρόοδο και στην πορεία μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή τόπο εργασίας. Ο Δίας θα σταθεί μέγας χορηγός σας στον οικονομικό τομέα, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους που θα υπάρχει μεγάλη ροή χρημάτων.
 
Η οικογενειακή ατμόσφαιρα ενδέχεται να χαλάσει από την αρνητική στάση ορισμένων μελών της οικογένειας, αλλά από το Μάρτιο και μετά  θα έχετε σωστή υποστήριξη στις επαφές σας και τη βοήθεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε νέα έργα. 
 
Η τύχη θα είναι μαζί σας όλη τη χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι μήνες θα κυλούν χαλαρά. Κάποιους τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα και σε κάποιους δύσκολα σε βαθμό που θα το παρατηρείτε. Φροντίστε  να παραμείνετε δυνατοί και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση έρθει στο δρόμο σας. Θα πετύχετε αν πιστεύετε και εμπιστεύεστε τόσο τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας .
Θα απολαύσετε μια καλή χρονιά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις και τις επιλογές σας και να προχωράτε αργά σε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Η βιασύνη πάντα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κάντε υπομονή και σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Συνεχίστε στον σωστό δρόμο, κατανοήστε τις δυσκολίες και εργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.
 
Τους πρώτους μήνες του 2023 θα νιώθετε μια ανησυχία για θέματα που θα σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά διατηρώντας ανοιχτούς ορίζοντες και παραμένοντας δεκτικοί, θα ξεπεράσετε δυσκολίες και θα προχωρήσετε με αισιοδοξία. Οι καλύτεροι μήνες για να προχωρήσετε σχέδια και στόχους θα είναι ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Αύγουστος.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2023 δημιουργήστε με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ένα δεσμό δυνατό που δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σπάσει ή να επηρεάσει. Προσπαθήστε να εστιάζετε πάντα ο ένας στον άλλον και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να εκφράσετε την αγάπη σας, οπότε κάντε το σωστά. Αν πάλι αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και πιστεύετε πως δεν μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει, τότε δε γίνετε να αναγκάσετε κάτι που δεν προχωράει να λειτουργήσει. Αποδεχθείτε πως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω και μην προγραμματίσετε κάτι που θα σας δεσμεύσει περισσότερο.
Η οικογενειακή ευτυχία μπορεί να μην είναι εύκολη φέτος επειδή θα  υπάρχουν διαφορές και συγκρούσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, αλλά και απώλειες. Μην πτοηθείτε και αφεθείτε, γιατί θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Να είστε εκεί για τα αγαπημένα σας άτομα και αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντί ​​τους με ενθουσιασμό και ειλικρίνεια.
Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε τη νέα χρονιά για να καλυτερέψετε τη ζωή σας σε κοινωνικό επίπεδο, είναι να μάθετε να αποδέχεστε τις απόψεις των ανθρώπων. Δε γίνεται πάντα να έχετε μόνο εσείς δίκιο. Μάθετε να ακούτε τους άλλους ώστε να είστε ικανοί να τους προσεγγίσετε πιο άνετα και να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Το 2023 θα κάνετε αρκετή πρόοδο στην καριέρα σας, αρκεί να συνεχίσετε να δουλεύετε εντατικά και να μη σπαταλάτε χρόνο σε άχρηστες υποθέσεις. Μείνετε αφοσιωμένοι και βεβαιωθείτε ότι ασχολείστε με ότι βελτιώνει τις προοπτικές τι σταδιοδρομίας σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια που θα βοηθήσουν σημαντικά στην επιτυχία σας.
Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Το πλανητικό σκηνικό του 2023 σας στηρίζει να προχωρήσετε μπροστά και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το πρώτο βήμα. Όμως, πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους που συνεπάγεται κάθε νέα έναρξη.
Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα είναι κερδοφόρο και όλα όσα πάντα θέλατε θα μπορείτε να τα έχετε και θα απολαμβάνετε οικονομική αφθονία. Βέβαια, μην ξεχάσετε να κάνετε οικονομία για κάποιες δύσκολες ημέρες και να κρατήσετε χρήματα για πιθανές επενδύσεις.
 
Υγεία
Για να διατηρήσετε καλή υγεία τηρήστε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και φυσικής κατάστασης. Μην τρώτε απρόσεκτα και περιμένετε όλα να γίνονται από μόνα τους. Αποφύγετε καταχρήσεις και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να καταπολεμήσετε άνετα οποιαδήποτε ασθένεια. Ακόμα και αν στην αρχή σας φανεί δύσκολο να τηρήσετε κάποιο πρόγραμμα, η συνέχεια και τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Τον πρώτο μήνα της χρονιάς, θα πρέπει να κάνετε υπομονή με τον εαυτό σας και το σύμπαν θα πράξει αυτό που του αναλογεί.
Φεβρουάριος: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να προσεγγίσετε τη ζωή με θετική στάση.
Μάρτιος: Φροντίστε να είστε παραγωγικοί και μην σπαταλάτε την ενέργεια και τον χρόνο σας σε πράγματα που δεν εγγυώνται επιτυχία.
Απρίλιος: Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ενώ οι επενδύσεις που θα κάνετε θα φέρουν μεγάλες αποδόσεις.
Μάιος: Ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσετε απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, οπότε διευθετήσετε τις διαφορές σας.
Ιούνιος: Μην ξεφύγετε από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Γίνετε τα άτομα που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω τους.
Ιούλιος: Αν θέλετε να γίνουν σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες.
Αύγουστος: Θα υπάρχει καλή τύχη στους περισσότερους τομείς της ζωής σας και θα μπορείτε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.
Σεπτέμβριος: Αυτόν τον μήνα θα υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο αρμονία και γαλήνη.
Οκτώβριος: Φροντίστε για την ευεξία και τη καλή σας υγεία, για να είστε παραγωγικοί.
Νοέμβριος: Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα είστε έτοιμοι να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε τον κύκλο σας.
Δεκέμβριος: Γιορτάστε τις νίκες σας και ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, δουλεύοντας τις αδυναμίες σας.
 
Συμβουλή
Το 2023 επιβάλλεται να δουλέψετε με τα συναισθήματά σας. Πρέπει να πάρετε εσείς τον έλεγχο και να μην αφήνετε άλλους να καθοδηγούν τη ζωή σας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να έχετε τον έλεγχο και με αυτόν τον τρόπο, θα γλιτώσετε τον εαυτό από το να πληγωθείτε ή να απογοητευθείτε. 
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com