Social Icons

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μπείτε μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί εσείς θα βγείτε οι χαμένοι. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό.
 
ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Ίσως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει το σύντροφό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Εάν τα πρότυπα που έχετε δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συνεργασία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Ζητήστε τη βοήθεια των ατόμων που σας περιβάλλουν και θα δείτε ότι θα σας είναι αρκετά χρήσιμη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δώσετε περισσότερο βάρος στον οικονομικό σας τομέα, θα ανακαλύψετε νέους πόρους. Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο.
 
ΙΧΘΥΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες αλλά να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας.