Social Icons

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα ξεκουραστείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.
 
ΛΕΩΝ: Συζητήστε με ένα καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.
 
ΖΥΓΟΣ: Η προβολή τω ν ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.