Social Icons

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ότι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ότι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.
 
ΛΕΩΝ: Γενικώς οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ότι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό.
 
ΖΥΓΟΣ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες.