Social Icons

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες.
 
ΖΥΓΟΣ: Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως. Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε  ότι δε σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.
 
ΙΧΘΥΣ: Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους.