Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2023 θα ξεπεράσετε προκλήσεις και θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Διατηρήστε τον έλεγχο, πιστέψτε σε ότι έχετε και χρειάζεται για να προχωρήσετε και η πίστη στον εαυτό σας θα σας δώσει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε δύσκολες στιγμές.

Καθώς προχωρά η χρονιά, η ροή του εισοδήματός σας θα αυξάνεται. Πολλά θα λειτουργούν υπέρ σας και όλα θα γίνονται χάρη στη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα, τη δέσμευση και την επιμονή σας. Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που εκτροχιάζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.
 
Θα υπάρχουν πολλά στην επαγγελματική σας ζωή που πρέπει να εξετάσετε και να διορθώσετε. Θα έχετε μπροστά σας μια μεγάλη χρονιά γεμάτη ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Θα ξεκινήσει αργά, αλλά στη συνέχεια και όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα θα βελτιώνονται. Η επιρροή του Δία και του Κρόνου θα φανεί στον τρόπο ζωή σας τη νέα χρονιά.
 
Από το Μάρτιο και μετά το 2023 έρχεται με πολλές υποσχέσεις, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, ακόμα και μετακίνηση θέσεων. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε μια σταθερή χρονιά, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε σε επαγγελματικά ανοίγματα και επενδύσεις.
 
Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για ερωτικές σχέσεις που σχετίζονται στην αφοσίωση, ενώ σε οικογενειακό επίπεδο όλα θα κυλούν αρμονικά σχεδόν όλη τη χρονιά. Μετά τον Μάιο, θα είναι πιο εύκολο να υποστηρίξετε και να ολοκληρώσετε τα εγχειρήματά σας εάν εκτός από τη λογική στηριχτείτε και στο ένστικτό σας.

Τη νέα χρονιά θα αναπτύξετε μια νέα δυνατή προσωπικότητα, ώστε να μη νιώθετε σα μαριονέτα που κινούν άλλοι τα νήματά σας. Εξελιχθείτε και προχωρήστε παρακάτω. Ακολουθήστε τις φιλοδοξίες σας πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση που σας πάνε, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σας αναλογούν.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2023 θα είναι μια καλή χρονιά για να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε καινούριους φίλους. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ακόμα και αν συμπεριλάβετε σε αυτόν άτομα από το παρελθόν. Θα σας ενθουσιάσει το γεγονός πως άγνωστα άτομα θα καταλήξουν για εσάς να γίνουν οικογένεια.
Όσοι είστε δεσμευμένοι και θέλετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά για να το πράξετε. Μείνετε αφοσιωμένοι στο ταίρι σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Αποφύγετε να τσακώνεστε και να αμφιβάλλετε ο ένας για την πίστη του άλλου. Οι αδέσμευτοι το 2023 ετοιμαστείτε για μια περίοδο ευδαιμονίας και τύχης, αλλά και για το ξεκίνημα μια ρομαντικής σχέσης.
Είτε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, μέρα με τη μέρα θα αποβάλετε από πάνω σας τη ρουτίνα που μέχρι στιγμής σας καθόριζε και θα αναζητήσετε κάτι διαφορετικό.
Φέτος φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην οικογένειά σας και βεβαιωθείτε ότι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε τι συμβαίνει στη ζωή τους και πώς να τους βοηθήσετε καλύτερα.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι η καριέρα σας θα ακολουθήσει ανοδική τροχιά. Είναι στο χέρι σας να κάνετε τα πράγματα που θέλετε, που σας κάνουν χαρούμενους και αναδεικνύουν την ανταγωνιστική σας πλευρά. Επιχειρηματικά θα έχετε καλές αποδόσεις, οπότε αν στα σχέδιά σας είναι να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αυτή είναι η καλύτερη χρονιά. Παραμείνετε πειθαρχημένοι με τα οικονομικά σας και δείξτε τη δέουσα επιμέλεια πριν ξεκινήσετε συνεργασίες. Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα είναι χρήσιμο να είστε σοφοί στις δαπάνες σας. Μην ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε, αν θέλετε να εξοικονομήσετε. Προχωρήστε σε επενδύσεις που έχετε μελετήσει ή προβείτε στην αγορά ενός ακινήτου.
Συμβόλαια και υπογραφές ευνοούνται περισσότερο το δεύτερο εξάμηνο του 2023, αν και θα πρέπει να αναλύετε κάθε πρόταση πολύ προσεκτικά καθώς οι περισσότερες θα είναι αμφίβολες.
 
Υγεία
Η υγεία σας θα βρίσκεται στα καλύτερά της για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Φροντίστε να έχετε τις υποθέσεις σας σε τάξη, ώστε τίποτα να μη σας αγχώσει ή σας ενοχλήσει εκτός από κάποιες μικρές ιώσεις που θα προκύψουν από την αλλαγή του καιρού. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας και να μην την παρακολουθείτε.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα σας δώσει χρόνο να ευθυγραμμιστείτε με τους στόχους σας και να καταλήξετε σε ρεαλιστικά σχέδια.
Φεβρουάριος: Αποφύγετε ανυπόμονες και παρορμητικές αποφάσεις που θα σας κοστίσουν ακριβά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μάρτιος: Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.
Απρίλιος: Δείτε τις δυνατότητές σας και μην αμφισβητείτε τις δυνατότητές σας. Ρισκάρετε και βρείτε τρόπους να απαλλαγείτε από προβλήματα.
Μάιος: Τα οικονομικά σας θα είναι μέτρια αφού τα χρήματα δεν θα έρθουν όπως αναμένατε, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί τα πράγματα σύντομα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.
Ιούνιος: Μια μικρή αδιαθεσία θα διαταράξει την καθημερινότητά σας, οπότε αναζητήστε ιατρική βοήθεια και μη φτιάχνετε σενάρια.
Ιούλιος: Θα είναι ο καλύτερος μήνας για να αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση.
Αύγουστος: Ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, που θα χρειαστούν καθοδήγηση, υποστήριξη και βοήθεια.
Σεπτέμβριος: Εργαστείτε με ηρεμία και υπευθυνότητα, χρησιμοποιώντας τη λογική για να στηρίξετε σχέδια και στόχους.
Οκτώβριος: Τα πράγματα μπορεί να σας φανούν δύσκολα, αλλά θα πρέπει να είστε περήφανοι που ξεπερνάτε τις προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά σας.
Νοέμβριος: Καλλιεργήστε τις σχέσεις που έχετε στη ζωή σας. Κρατήστε όσους εμπιστεύεστε και απαλλαγείτε από ανθρώπους που έχουν σκοπό να σας καταστρέψουν.
Δεκέμβριος: Κυνηγήστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και κλείστε τη χρονιά με τις καλύτερες συνθήκες.
 
Συμβουλή
Πάρτε τη ζωή σας στα σοβαρά αν θέλετε να βιώσετε προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο. Παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν να γίνετε καλύτεροι και σας εμπνέουν να ζήσετε μια θετική, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή. Αγκαλιάστε τις αλλαγές που μπαίνουν στη ζωή σας και βασίζεστε σε αγαπημένα πρόσωπα για υποστήριξη. 
 
Άντα Λεούση
Σωτήρος Διός 47 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com