Social Icons

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει. Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι.
 
ΛΕΩΝ: Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα βρείτε νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους.