Social Icons

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν  θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά το προγραμματισμό σας. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ότι συνήθως. Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε.
 
ΛΕΩΝ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.
 
ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.