Social Icons

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή 6 έως 12/12/20

ΚΡΙΟΣ:
Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ότι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές. Οι συγκυρίες που θα επικρατούν γύρω σας δεν εμπεριέχουν τη γαλήνη που χρειάζεται για να έχετε την ικανοποίηση που θέλετε μέσα από τις διάφορες σχέσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς. Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πάθους σας σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν στο να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα. Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές. Δε θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι.
 
ΛΕΩΝ: Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις. Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει το λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας. Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας αλλά λίγη διπλωματία δε θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης, είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει. Όμως, να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι το καλύτερο για εσάς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δε θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από την συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών, δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω. Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν. Για να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών σας θεμάτων, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ότι βρίσκεται μπροστά σας, γιατί αντί να καλυτερέψετε, θα σας πιάνει πανικός μόλις συνειδητοποιήσετε ότι βγήκατε εντελώς εκτός προγραμματισμού.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με προσεκτικά βήματα δε θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής. Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες και καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε πως σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη. Κάποιες στιγμές θα σας αγγίξουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εσάς τους δεσμευμένους, αλλά θα είναι παροδικό και δε θα συναντήσετε προβλήματα στη  σχέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Επανορθώστε για ότι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στο θυμό ή το φόβο. Κατακτήστε ακόμα περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντας τον, δίνοντάς του περισσότερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμα το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε. Κάντε τον να νιώσει σταθερότητα και να σας ερωτευθεί από την αρχή. Έχει ανάγκη να καταλάβει ότι τον αγαπάτε, τον νοιάζεστε και τον χρειάζεστε στη ζωή σας όπως και αυτός εσάς.